Gullbranna

SPORTVECKAN PÅ GULLBRANNAGÅRDEN

På Gullbrannagården strax utanför Halmstad arrangerar Sport for Life tillsammans med gården en sportvecka för hela familjen med start söndagen vecka 27. Vi ledare och instruktörer är taggade och vi hoppas att vi möter dig där!

 

Läs mer om sportveckan på gullbrannagarden.se

ANMÄLAN

Söndagen den 7 juli kl.17.00 öppnar sportreceptionen. Där kan du efter registreringen betala för veckopass samt hämta ut saker för fotbollsskolan. Sportveckan drar sedan igång med kick-off inne i Bryggan med alla instruktörer kl.19.00. Alla anmälningar till aktiviteterna sker digitalt på denna sida. Mer om registrering och anmälan hittar du nedan.

De deltagarbegränsadegrupperna är:
Bordtennis – 17 st/pass
Tennis – 15 st/pass
Orientering – 15 st/pass
Skytte – 10 st/pass

 

Anmälan Sportveckan

Alla deltagare på sportveckan behöver anmäla sig. Anmälan görs i tre steg:

 

1) Registrera dig

Registrering sker nedan. Alla deltagande barn behöver registreras för att vi ska veta vilka som är med på våra aktiviteter samt få kontaktuppgifter till föräldrar. När ni registrerar er får ni mer än gärna passa på att bli medlemmar i Sport for Lifes grupp Läger och Event. På så vis får Sport for Life 70 kr i stadsbidrag för varje barn. På så vis kan vi fortsätta att arbeta med idrottsmission och uppmuntra fler barn och ungdomar i sin idrott och tro.

 

2) Betala

Betalningen sker därefter i sportreceptionen.

Veckoband barn 250 kr
Dagspass barn 80 kr
Vuxen 50 kr/aktivitet eller veckoband för 150kr
Vuxenskytte 200 kr
Backklättring 40kr/barn

 

3) Boka pass

Anmälan till aktiviteter under måndagen och tisdagen hittar du nedan. Några aktiviteter är deltagarbegränsade men de flesta är obegränsade. Aktiviteterna för onsdag, torsdag och fredag släpps på tisdagskvällen kl. 20.30.

 

För vuxna sker all anmälan till aktiviteterna i sportreceptionen och till dem gäller först till kvarn, så anmäl dig så snart du kan!

 

Regler vid anmälan

Man får endast skriva upp sig till en aktivitet per tillfälle och dag. T.ex. Innebandy kl.14.00 och Bordtennis kl.16.00. Om man anmäler sig till flera pass varje pass kommer vi att stryka alla platser det passet.

GULLBRANNALOPPET

På onsdagen den 10/7 så är det dags för Gullbrannaloppet med start kl 19:00.
Distanserna är:
400 m (30kr)
1,5 km (50kr)
5 km (50kr)
Du anmäler dig till respektive distans nedan. Se till att du har hämtat ut din nummerlapp och betalat i Sportreceptionen innan kl 17:00 på onsdagen.

Hoppas du får en trevlig löptur!

FOTBOLLSSKOLA

Kom med på fotbollsskolan för att få del av tips och trix och förbättra din spelteknik. De duktiga fotbollsinstruktörerna är kunniga fotbollsspelare som är duktiga på att se alla barn och ungdomar i grupperna.

Fotbollsskolan är måndag–fredag. Med turnering och prisutdelning under fredagen. Skolan är uppdelad i tre åldersgrupper. Minimiantal i en grupp är 15 personer.

TIDER

7-10 år    11.30–13.00

11-13 år   9.30–11.00

14-16 år   14.00–15.30

När grupperna är fulla kommer det att finnas ett antal platser (dock ingår inte bussplats till och från fotbollsplanen). Observera att buss inte ingår på eftermiddagen för de mellan 14-18 år. Det är ca 2 km till Trönninge fotbollsplan där vi är på fotbollsskolan.

Priset för fotbollsskolan är 500 kr och då ingår t-shirt, diplom och dessutom ett sportveckanband, värde 200 kr.