GULLBRANNA

Under vecka 28 arrangerar vi på Sport for Life tillsammans med Gullbrannagården en sportvecka som för många familjer är höjdpunkten på hela sommaren.

Sportveckan är en vecka fylld med aktiviteter för alla åldrar. För de allra yngsta finns det bland annat barnmatinéer och idrottslekis. För de lite äldre barnen och ungdomarna erbjuds sportskolor och kvällshäng med roliga aktiviteter. För alla vuxna erbjuds det varje dag andakter, morgonjogg, morgongympa och andra sportaktiviteter som fotboll och volleyboll. Utöver allt detta så arrangeras det årliga Gullbrannaloppet och flera andra aktiviteter för hela familjen. Helt enkelt en vecka du inte vill missa!

SPORTVECKAN 2021

Äntligen är årets sportvecka här och nedan kan du anmäla dig till alla aktiviteter som kräver anmälan. För vuxenaktiviteter hänvisar vi anmälan till sportreceptionen på plats på Gullbrannagården. För mer information om alla aktiviteter och om alla ledare vänligen besök Gullbrannagårdens hemsida via knappen nedan.

GULLBRANNALOPPET

Under onsdagskvällen kommer Gullbrannaloppet arrangeras. Gullbrannaloppet med över 160 deltagande i tre olika distanser. Nedan kan ni hitta resultatlistan för 1,5 km och 5 km loppen.

ANMÄLANS TRE STEG

1 REGISTRERA DIG
För att vara med på sportveckan behöver du som barn och ungdom registrera dig. Det gör du genom att fylla i formuläret nedan.

2 ANMÄL DIG TILL AKTIVITETERNA
Efter du registrerat dig så är det fritt fram att anmäla dig till de aktiviteter du vill vara med på. Anmälan hittar du nedan. Var noga med att inte dubbelanmäla dig. Behöver du hjälp med din anmälan är det bara att vända sig till sportreceptionen.

3 BETALA OCH FÅ AKTIVITETSBAND
Innan aktiviteten du anmält dig till startar behöver du betala och få ditt aktivitetsband. Antingen dagspass eller veckoband. Detta köper du i sportreceptionen.

VUXENAKTIVITETER

Under veckan kommer flera vuxenaktiviteter att ske. Varje morgon kl 07:30 är det morgonjogg och runningstreak och kl 08:30 är det morgongympa. Dessa pass är gratis och bara att haka på. Utöver dessa har vi även vuxenaktiviteter som det är anmälan på och som kostar 50kr/vuxen och gång att vara med på. Anmäl dig nedan och kom och betala din medverkan i sportreceptionen.

BEACHVOLLEY
Vid planerna bakom lägergården.

FOTBOLL
Vid Trönninge IP

AKTIVITETER ONSDAG TILL FREDAG

FOTBOLLSSKOLAN

Här kan du anmäla dig till årets upplaga av fotbollsskolan på Sportveckan.
Fotbollsskolan är indelad i tre åldersgrupper 6-9 år, 10-12 år och från 13 år och uppåt. Alla pass genomförs på Träningen IP om inget annat sägs. Alla deltagare ansvarar själva för att ta sig till och från träningarna.

Välkommen till årets bästa fotbollsskola!