Nyhem

Nyhemsveckan är Pingströrelsens största konferens med över 20 000 besökare under en vecka. Här kommer Sport for Life finnas med hela veckan och anordna olika sportevents och turneringar. Nedan ser ni mer om vad som händer.

Aktiviteter på Rutan

Från lördagen på ungdomshelgen till att Nyhem är slut (förutom midsommarafton) kan du 14.30 träffa ett skönt ledargäng från Sport for Life på Rutan som tillsammans med Nyhem Ung fixar turneringar.

Fotbollsskola

Har du med dig ett fotbollsintresserat barn till Nyhem? Då är han eller hon varmt välkommen med på fotbollsskola måndag till torsdag! Skolan kostar 495kr och då får ett startkitt bestående av boll, t-shirt och vattenflaska.

 

Träningarna är uppdelad i tre åldersgrupper som kommer att ha sina pass på Rutan eller vid gropen som liggen vid Mullsjö IS träningsanläggning.
De födda 2012-2010 tränar kl 12:00-13:15 på rutan
De födda 2009-2008 tränar kl 16:30-17:45 i gropen
De födda 2007-2005 tränar kl 16:30-17:45 i gropen

 

Anmälan går att göra ända fram till start av fotbollsskolan men för att vara garanterad ”startpaket” så behöver anmälan vara inne innan 5 juni.
Har du frågor kan du kontakta Johan Lagerbeck via j.lagerbeck@sportforlife.se.

Sport for life-loppet

Förbered dig redan nu på att springa SFL-loppet på Nyhem! Loppet består av tre distanser.
– 500 m för de allra minsta och kostar 30 kr.
– 2,5 km för vuxna och juniorer som vill ha en lagom utmaning. Eller varför inte ta en långpromenad? Kostnaden är 50 kr.
– 5 km för den som är lite mer van att springa. Banan är kuperad och utmanande och loppet brukar ha ett bra tempo. Kostnaden är 50 kr.

 

Överskottet från loppet går till Sport for Life-fonden som finns för att stödja nya idrottssatsningar i församlingar.

Fotbollsmatchen
Föreståndare vs Medarbetare

Den årliga matchen mellan föreståndare och medarbetare blir av även i år.

 

Matchen har blivit en klassiker på Nyhem och bidrar inte bara till glädje för spelare och publik utan har även syftet att samla pengar till nya satsningar med kyrka och idrott i fokus. Varje deltagare  i matchen skänker 500 kr för att delta i matchen. Pengarna går till Sport for Lifes fond för nysatsningar. I halvtid kommer även publiken få möjlighet att vara med och ge sitt bidrag till fonden. Varmt välkommen att se en rolig fotbollsmatch men även att göra skillnad i Idrottssverige.

GYMPAPASS

Under Nyhemsveckan kommer du som är gympaintresserad få möjlighet att röra på dig! Vid två tillfällen kommer du att kunna vara med på fyspass lett av utbildade instruktörer. Mer information om vilka dagar och tider och om det blir något specifikt pass kommer inom kort.

SPORT FOR LIFE PÅ BARNENS NYHEM

Mellan måndag och onsdag håller Sport for Life i sportaktiviteter som en av intressegrupperna på Barnens Nyhem. Det blir innebandy, fotboll, mångkamp och mycket annat.