Kontakt

SPORT FOR LIFE-KONTORET

JOHAN LAGERBECK

Verksamhetsledare
070-794 66 41
j.lagerbeck@sportforlife.se

ALEXANDRA JENNERSJÖ

Administratör
070-655 25 98
info@sportforlife.se

CALEB BJÖRNLER

Teamare
teamare@sportforlife.se

PROJEKTANSVARIGA

FREDRIK MÅLEDAL

Ansvarig Sportveckan Löttorp
070-518 89 01
fredrik@adib.se

PER AXELSSON

CCA Coach
070-495 12 75
per@sportforlife.se

Vi söker lägeransvarig!

Sport for Life har under flera år vuxit och vi är nu i fas med att anställa en person som ansvarar för våra läger och LAN (inkluderat i ordet läger från och med nu).

 

Vi har idag elva läger varav fyra av dessa är LAN. Vi driver dessa antingen i egen regi eller tillsammans med olika församlingar i landet. I uppdraget som lägeransvarig ligger ansvaret för all Sport for Lifes lägerverksamhet. Det innebär att utveckla de befintliga lägren samt arbeta mot styrelsens mål att starta två nya läger om året vilket kräver ledarträning och en tydlig strategi.

 

Arbetet kommer därför till en början till stor del bestå av att arbeta fram och utveckla den lägermanual och strategi som Sport for Life har för att skapa nya hållbara läger samt att i nära relation till lägercheferna implementera det. I arbetet med att starta nya läger krävs det ett strategiskt nätverkande med församlingar och klubbar runt om i landet.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en projekttjänst på 50 procent under två år. Det är goda förutsättningar att det blir en tillsvidareanställning därefter. Lön och tillträdesdag sätts efter överenskommelse men gärna med start till hösten 2020. Här kan du läsa arbetsbeskrivningen för fler detaljer.

Om dig som sökande

Vi söker efter dig som har ett hjärta för idrottsmission, specifikt läger, som längtar efter att få vara med och göra skillnad i idrottsvärlden.

 

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en trygg och stabil tro med en pastoral längtan. En god social kompetens med erfarenhet av att arbeta i team är en förutsättning i arbetet. Då tjänsten innehåller en hel del administration ser vi gärna att du är van att på egen hand arbeta systematiskt och strategiskt med administrativa uppgifter. Erfarenheter av att leda ledare och gärna i läger/eventsammanhang är även det positivt. Arbetet kräver en hel del resande och närvaro på läger så b-körkort är ett krav.

 

Ansökan

Fyll i detta formulär så utförligt du kan. Verksamhetsledare, Johan Lagerbeck, kommer att ringa dig för en första kontakt. Efter hans samtal med tillsättingsgruppen för tjänsten kommer Johan att återkoppla till dig med besked att du antingen blivit kallad till intervju att vi gått vidare med andra alternativ. Målet är att ha posten tillsatt innan april månads slut.

 

Tack för att du visat intresse av tjänsten, vi hoppas på din ansökan!

STYRELSE

DAVID FREIJ, Ordförande

Kaxholmen

REINE NKURIKIYE, Vice ordf.

Eskilstuna

SAMUEL LEWINSON

Örebro

JOHAN LJUNG

Nyköping

GHAZAL ZEKAVAT

Alingsås

SAKARIAS BRYSKHE

Bankeryd

FABIUS NDOT

Söderhamn