Johannes GILLSTEDT

Biträdande verksamhetsledare och Lägeransvarig

Kontakta Johannes

Mejl: johannes.gillstedt@sportforlife.se
Telefon: 0763-39 38 38

Snabba fakta:
Familj: Frun Gabriella

Bor i: Jönköping
Började arbeta hos SFL: Sommaren 2020
Roll på SFL: Biträdande verksamhetsledare och Lägeransvarig

Mer om Johannes:
Som fotbollsspelare har jag alltid trivts bäst på mittfältet. Jag gillar att vara där mycket händer, göra grovjobbet och förhoppningsvis slå några avgörande passningar som skapar chanser för andra att göra mål och lyckas. Just att möjliggöra för andra att lyckas är en stor del av vad som driver mig att gå upp varje morgon för tjänsten på Sport for Life.
Rapporterna om ungas dåliga mående kommer ofta, och bland över 3 miljoner människor i Sveriges idrottsklubbar är det många som kämpar med press och prestationsångest. Varje gång jag möts av detta brister mitt hjärta, samtidigt som det driver mig att fortsätta utveckla vårt arbete och kämpa för visionen om en förvandlad idrottsvärld. Jag drömmer om en idrottsvärld där varje människa får uppleva att de är älskade och värdefulla, inte för vad de presterar utan för vilka de är. Den identiteten kan formas i en trygg och sund miljö och ytterst tror jag den tas emot i mötet med Jesus som vill ge mening, hopp och glädje.
Den miljön vill vi vara med och skapa, genom att resa upp ledare som ser, uppmuntrar och utvecklar hela individen. Jag är övertygad om att alla våra hundratals ledare som finns på läger, i lokala arbeten och i klubbar är nyckelpersoner i vårt land. De som ger generöst av sin tid och kunskap har en sådan enorm potential att vara med och skapa framgångar som når längre än det sportsliga och genom sitt inflytande sätta spår och riktning för livet. Vi behöver fler, för alla idrottare förtjänar en sådan ledare!
För att ta nästa steg i utvecklingen mot visionen vill vi se fler som kan lägga sin fulla kraft. Därför är vi nu i en fas där vi jobbar hårt för att skapa förutsättningar och tillsätta regionledare i våra fem regioner, med uppdraget att mobilisera människor, starta läger och lokala arbeten och utrusta nya ledare som vill leva för ett högre syfte, för en förvandlad idrottsvärld.
Till sist… Jag trivs på mittfältet, men framför allt trivs jag med att vara en del av ett lag och ha en engagerad hemmapublik som ger motivation och uppmuntran att ta den extra löpningen. Jag vill utmana dig och ge dig möjligheten att bli en del av vårt lag, vårt Home Team, och vara med i rörelsen med oss andra i Sport for Life. Välkommen med. Tillsammans är vi More than sports!