bli sport for life ledare

Vad roligt att du har hittat hit och är intresserad av att bli Sport for Life-ledare. Det är engagerade människor som du som gör det vi drömmer om möjligt! 

Vårt ledarnätverk SFL Ledare består av människor som vill engagera sig för visionen om att se idrottsvärlden förvandlad av Jesus. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi varandra. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi uppnå så mycket mer! 

Vi önskar att våra 4U ska prägla vårt nätverk och vi hoppas att du som är med ska bli: 

UPPMÄRKSAMMAD

Här står vi tillsammans och ser varandra både när det går bra och när det är tyngre. Vi hoppas att du både får vänner och förebilder och själv får inspirera andra. 

UTMANAD

Här hjälper vi varandra att lyfta blicken och se vår stora vision. Vi vill tillsammans utmana varandra och ge mod för nya djärva steg.

UPPMUNTRAD

Här lyfter vi varandra till nya höjder och ger generöst av uppmuntran. Vi vill tala tro och hopp in i varandras liv och vill att du ska känna att du och det du gör är värdefullt.

UTRUSTAD

Här får du både inspiration och praktiska redskap för att lyckas ännu bättre i ditt uppdrag. Vi vill utrusta varandra för att fortsätta växa och nå vår fulla potential.

Som ledare i nätverket får du tillgång till inspiration och material genom vårt Instagramkonto och våra mailutskick. Du får även inbjudningar till olika ledarträffar och andra möjligheter att vara med och se och engagera dig i vår rörelse. 

Genom att gå vidare och fullfölja utbildningen under Var med kan du ansöka om att bli Sport for Life-ledare. Det skulle vara en glädje att välkomna dig in i nätverket! 

vision & värderingar

”EN FÖRVANDLAD IDROTTSVÄRLD”

Vi vill se idrottsvärlden förvandlad av Jesus genom en rörelse av lokala kyrkor som bygger relationer med ledare och atleter. Tillsammans med kyrkor och klubbar vill vi vara en positiv kraft i samhället. Vi drivs av att hjälpa varje i individ att leva i goda relationer och nå sin fulla potential till kropp, huvud och hjärta.

Vi är ”More than sports”. 

VÅRA VÄRDERINGAR

Glädje
Generositet
Teamwork
Kvalitet

 

VI GÖR

Lokala Arbeten
Läger
Ledarträning

var med

Du ansöker om att bli Sport for Life-ledare genom att gå den digitala utbildningen via länken här, registrera dig till ledarnätverket i slutet av utbildningen och följa vårt Instagramkonto SFL Ledare.

Utbildningen tar drygt två timmar så gör det när du har tid. Här kommer du få en bild av vad SFL är och vad vi drömmer om samt utrustas för att bli en trygg ledare. Du kommer få se på videos och svara på några frågor. Vi rekommenderar att göra den på en dator. Du börjar med att skapa ett konto på vår utbildningsplattform. Väl investerade timmar hoppas vi!

THIS IS SFL

Varje månad bjuder vi in till en timma digitalt som vi kallar This is SFL. Här berättar några av de anställda mer om vad vi drömmer om och gör. Här kan du få en glimt av som händer och träffa andra som är intresserade av att vara med. 

This is SFL är första onsdagen i månaden kl. 20.30–21.30. Klicka på knappen för att joina nästa gång det är dags! 

2024 kommer vi köra de här datumen. Lägg gärna in nästa i din kalender så hoppas vi att vi ses där! 

10 april
1 maj
5 juni
3 juli
7 augusti
4 september
2 oktober
6 november
4 december 

kontakt

Har du några frågor om vårt ledarnätverk eller har du idéer som du drömmer om att förverkliga? Vi vill jättegärna höra så tveka inte att kontakta oss så vill vi hjälpa dig vidare!