VAR MED OCH GE

Vill du vara med och investera i en förvandlad idrottsvärld?
Läs mer nedan och ge utifrån dina förutsättningar.
Tillsammans är vi More than Sports!

GE SOM PRIVATPERSON

SUPPORTERKLUBBEN

JUNIORKLUBBEN

HOME TEAM

INSAMLINGAR & PROJEKT

HÖGTIDSGÅVA

MINNESGÅVA

SupporterKLUBBEN

I alla lag vet man att supportrarnas stöd är avgörande för att lyckas uppnå något stort! Supportrarna är inte aktiva på plan men de finns där vid sidan och ropar, uppmuntrar och pushar på. När du blir gåvogivare till Sport for Life upplever vi detta stöd. Ditt stöd blir i slutändan det som möjliggör visionen om att förvandla idrottsvärlden. Du är varmt välkommen att bli en del av vår supporterskara där du själv kan välja att köpa säsongskort (bli månadsgivare) eller köpa enstaka biljetter (ge en engångsgåva).

MÅNADSGIVARE
Med autogiro blir du enkelt månadsgivare. Klicka på länken nedan, fyll i valfritt belopp, kontaktuppgifter samt kontonummer och identifierar dig smidigt Bank ID.
 Allting blir klart inom två minuter och du kan njuta av vetskapen att du är med och uppfyller visionen om en förvandlad idrottsvärd.

ENGÅNGSGÅVA
Du kan välja att ge din engångsgåva med swish eller kort. Klicka bara på länken nedan och följ instruktionerna.

Du som en del av supporterklubben får ta del av vårt nyhetsbrev för supportrar där vi berättar lite mer om vad som hänt och händer framöver du kommer även få inbjudningar till olika besöksdagar och satsningar.

Tack för att du vill vara med – Tillsammans är vi more than sport!

Home team

Vi vill på riktigt göra skillnad i en stor idrottsvärld. För att det ska vara möjligt behöver vi vara fler som kan investera mycket tid och kraft i arbetet. Vi vill se flera som kan bli anställda och jobba lokalt, regionalt och nationellt med att förvandla idrottsvärlden. För att möjliggöra detta så kan du gå med i en av våra anställdas Home Team.

Vad är ett Home Team?
Home Team är direkt översatt till hemmalag. Målet är att skapa ett hemmalag kring varje anställd som är med och stöttar och står bakom personen och möjliggör personens tjänst. Detta sker både praktiskt (om man kan hjälpa till med något), i bön och finansiellt. Som Home Team-medlem får du en närmre och direkt kontakt till den anställde genom individuella nyhetsbrev, direktsamtal och inbjudningar till olika träffar. Förhoppningen är att en personlig relation växer fram där ni som lag gemensamt känner att ni är med och arbetar för en förvandlad idrottsvärld.

INSAMLINGAR & PROJEKT

Vi på Sport for Life har både under vissa perioder men även långsiktigt viss riktade insamlingar. Det kan vara allt från en insamling till ett projekt i en förort till vår lägerfond som möjliggör för barn och ungdomar med sämre ekonomiska möjligheter att följa med på våra läger.

Nedan presenteras insamlingarna och du kan välja att ge en engångsgåva eller bli månadsgivare till ett av projekten.

Lägerfonden
Var med och gör det möjligt för fler att åka på läger! Din gåva in i vår lägerfond gör det möjligt att reducera priset för de barn och familjer som behöver hjälp för att deras barn ska kunna få komma iväg på läger tillsammans.

Läs mer om lägerfonden här.

Sportbiblar
Sedan början av 2000-talet så har Sport for Life varit med och tagit fram Sportbibeln som deltagare på våra läger och event kan få ta del av. Totalt delas ungefär 1200 biblar ut varje år och där varje bibel kostar ca 35kr att ta fram. Det innebär att varje år behöver vi samla in dryga 40 000kr till detta ändamål. Du kan vara med och ge en engångsgåva eller vara med och bidra med en månadsgåva.

HÖGTIDSGÅVA

Fyller du år och inte vet vad du ska önska dig eller ska du kanske på fest till någon som redan har allt? Då är en högtidsgåva den perfekta presenten.
Här skapar du en specialanpassat gåvobevis. Du själv bestämmer summan på gåvan och anpassar texten på beviset utifrån den mall du valt.

MINNESGÅVA

Här kan du ge en gåva till Sport for Life och skapa ett minnesbevis som du enkelt kan ladda ner som pdf och själv skriva ut.
Tack för att ni hedrar minnet av de som gått före genom att investera i dem som kommer efter.