LEDIGA TJÄNSTER

Regionledare öst med ansvar för Lokala arbeten

Vill du vara med och förvandla idrottsvärlden tillsammans med oss?
Vi söker just nu en Regionledare öst med ansvar för Lokala arbeten, låter det intressant?
Läs vidare

Bakgrund

Vi på Sport for Life är en expansiv och visionsdriven organisation som genom våra drygt 300 ideella ledare årligen får betjäna över 2500 deltagare genom de 20-tal lokala arbeten och 30-tal läger/event som vi arrangerar tillsammans med olika partners.

För att kunna ta nästa steg i vår utveckling och kunna betjäna ännu fler och få se vår vision om en förvandlad idrottsvärld förverkligad så söker vi nu efter någon som vill haka på resan på heltid och bli en av våra regionledare och leda arbetet i öst med utgångspunkt från Pingstkyrkan i Jönköping.

Vad förväntas av dig?

Vi söker dig som är en målinriktad, strategisk och driven person som har erfarenhet av att leda ledare och som skulle älska att praktiskt leva ut vår vision om en förvandlad idrottsvärld i Kalmar, Kronoberg och Jönköpings län. I rollen som regionledare ska du naturligt förkroppsliga våra värderingar glädje, generositet, teamwork och kvalitet där du genom närverk och ledarträning skapar nya realtoner mellan kyrkor och klubbar i regionen. Tjänsten utgår från Pingstkyrkan i Jönköping och dess lokala Sport for Life-arbete All Star Mission där man kommer arbeta som lokal verksamhetsledare. Tjänsten innefattar även ett nationellt ansvar av att överse utvecklingen kring våra lokala arbeten.

 

För att kunna genomföra tjänsten väl ser vi gärna att du har goda:

  • egenskaper kring muntlig och skriftlig kommunikation.
  • kunskaper och erfarenhet av Sport for Life eller liknande verksamhet sedan tidigare.
  • erfarenheter av att finnas i klubbmiljö och gärna på ledarnivå.
  • förmågor i att ta nya initiativ och att fullfölja dem.
  • kunskaper kring teologi och erfarenheter av att arbeta med unga människor.

Övergripande information om tjänsten

Tjänst/titel: Regionledare öst med ansvar för Lokala arbeten

Omfattning: 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Arbetsform: Förtroendearbetstid, där övertid kompenseras i ledig tid.

Start av tjänst: 1 jan 2024 eller enligt överenskommelse.

Arbetsplats/placeringsort: Jönköping med Pingstkyrkan Jönköping som arbetsplats

Chef och huvudansvarig arbetsledare: Johan Lagerbeck, Verksamhetsledare Sport for Life, ansvar för det lokala perspektivet har Mathias Maxstad.

Övergripande uppdragsbeskrivning

Som regionledare har man dels ett regionalt ansvar för ett av Sport for Lifes fem regioner samt ett nationellt ansvar för ett specifikt verksamhetsområde. I detta fall handlar det om region öst bestående av distrikten Jönköping-, Kronoberg- och Kalmar län. Det nationella verksamhetsområdet är riktat mot lokala arbeten. I tjänsten finns det tre huvudsakliga spår utöver de grundläggande förhållningssätt till att vara anställd i Sport for Life. Dessa tre huvudområden är att leda det lokala arbetet All Star Mission (ca 40%), regional verksamhetsutveckling (ca 30%) samt det nationella ansvaret kring utvecklingen av lokala arbeten (ca 40%).

För en mer heltäckande bild om tjänstens innehåll, vänligen se arbetsbeskrivningen som först tar upp det grundläggande förhållningssättet för tjänst i Sport for Life och sedan specificerar tjänstens tre huvudspår.

ANSÖKAN

Är du intresserad av tjänsten och vill skicka in en ansökan?

Ansökningstiden stänger 30 augusti och intervjuer inleds under september månad. Målet är att ha tillsatt tjänsten innan november månads slut.

KONTAKTPERSON

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss så vill vi hjälpa dig vidare!

Johan Lagerbeck

Mail: johan.lagerbeck@sportforlife.se
Tel: 070-794 66 41