FLOORBALL CAMP GÄVLE

Välkommen till den allra första upplagan av lägret Floorball Camp Gävle! Vi ser fram emot en fantastisk vecka fylld av glädje, innebandy och nya vänner och vi vill göra det tillsammans med dig. Visst låter det spännande? Läs här för att få reda på mer!

Under lägrets sex dagar vill vi att du ska få chansen att utvecklas både som innebandyspelare och som människa. Lägret ger förutsättningar för det genom en unik kombination av högklassiga träningspass, samtal och goda ledare som finns till för dig som deltagare. Vi har hög ledartäthet och vill att du ska känna dig riktigt uppmuntrad på lägret. Allt vi gör på lägret vill vi ska genomsyras av Sport for Lifes fyra värderingar:

  • Glädje. Vi talar gott om varandra, uppmuntrar varandra och hjälper varandra att bli bättre. Här har vi roligt tillsammans.
  • Generositet. Vi delar med oss och ger generöst till varandra av uppmuntran, tid och kunskap. Här är alla välkomna.
  • Kvalitet. Vi är helhjärtade och passionerade och gör vårt bästa för varandra. Här får vi utvecklas.
  • Teamwork. Vi blir bättre tillsammans och vi lyfter varandra till nya höjder. Här söker vi samarbete. 

 Vi hoppas att den goda kulturen på lägret får smitta av sig så att du blir taggad på att ta med den hem till ditt lag.

SNabb fakta

INFORMATION

Datum: INSTÄLLT P.G.A. COVID-19
Ålder: För dig född 2003–2008
Plats: Hedvigslundshallen i Gävle
Kostnad: Syskonrabatt 200 kr från och med barn två.
Anmälan: När anmälan öppnar kommer det finnas en knapp här som tar dig till anmälan.

Vid avanmälan behåller vi en administrationsavgift på 350kr. Om lägret behöver ställas in återbetalar vi hela kostnaden.

EN DAG PÅ LÄGRET

07.30 Frukost
09.00 Träningspass
10.45 Time Out
12.30 Lunch
14.00 Träningspass
15.45 Aktivitet
17.30 Middag
19.30 Camp Night
20.30 Kvällsfika
21.30 Frivillig andakt
23.00 God natt

MER INFO

Innebandy
Varje heldag innehåller två träningspass som planeras med målsättningen att du ska få tips och nya verktyg för att utvecklas som spelare både tekniskt, taktiskt och fysiskt. För att du ska få en bra helhet kommer passen ha olika teman och det kommer även vara olika typer av pass, såsom tematräningar, fysträning, teoripass och matchspel.
Gästriklands Innebandyförbund planerar träningspassen och utser högklassiga instruktörer som leder passen. Genom att möta nya instruktörer får du chans att öva på och utveckla saker som du kanske inte vanligtvis gör.

Boende
Vi bor i Hedvigslundshallen och övernattning sker på medtagen madrass på golv i olika rum med mindre grupper. Killar och tjejer bor var för sig. Vi rekommenderar att vara med dygnet runt och sova på lägret. Då tror vi att du får hela lägerupplevelsen och får det som roligast.
För dig som vill finns möjlighet att sova hemma. Då behöver du göra det varje natt och vara tillbaka när programmet börjar på morgonen. Om du vill sova hemma anger du det i anmälan eller meddelar oss i förväg. Priset är samma som om du sover på plats.

Mat
Vi äter i Hedvigslundskyrkans matsal och all mat på lägret ingår. 

Coacher

Alla deltagare på lägret är indelade i mindre grupper med ca 8–12 i varje. Gruppen leds av minst två ledare, så kallade coacher. De stöttar instruktörerna på träningspassen och spelar tillsammans med deltagarna när det finns möjlighet. De leder Time Out-samlingarna och aktiviteterna mellan passen. Framförallt är coacherna där för din skull och finns nära hela veckan för att se och utveckla alla deltagare på bästa sätt.
De flesta coacher är mellan 18 och 30 år och de utbildas och förbereds väl inför lägret. Nya coacher introduceras tillsammans med mer erfarna för att utvecklas som ledare och kunna ge bästa stöttning till dig som deltagare. Vi tror att goda vuxna föredömen skapar en atmosfär där alla känner sig trygga och sedda.

Time Out
Precis som man under en match ibland behöver ta en Time Out tror vi det är bra att ibland stanna upp och prata om vad som är viktigt på planen och i livet. Därför har vi varje förmiddag en stund när vi i våra smågrupper pratar om vad som bygger laganda och en vinnande kultur på och utanför planen. Samlingarna leds av coacherna och utgår från ett material som är framtaget av lägrets ledningsgrupp och är baserat på Bibeln och den kristna tron. Exempel på ämnen som tas upp är identitet, självkänsla och inkludering. Vi vill att våra Time Outer ska präglas av respekt och att vi lyssnar på varandra, oavsett om vi tänker lika eller inte. Samlingarna kan bestå av bland annat samtal, övningar och tävlingar.
Aktiviteter
På eftermiddagarna gör vi olika roliga aktiviteter tillsammans. Du kommer få chans att testa på andra sporter, lära känna nya vänner, tävla och vem vet, kanske blir det möjlighet för ett bad?

Kvällarna
Första delen av kvällen kallar vi Sport for Life Night. Här vill vi ha fantastiskt roligt tillsammans och tävlingar varvas med intervjuer och spex. Den här stunden präglas av glädje och vi får chans att skratta mycket tillsammans. Du får också chansen att lyssna till intervjuer med ledare och innebandyprofiler.
Efter kvällsfikat har vi andakt. Det är en frivillig samling och de som inte vill vara med kan hänga, umgås och spela spel med ledare i caféet. På andakten vill vi ge dig chansen att upptäcka den kristna tron. Vi sjunger lovsånger och en av ledarna delar ett kort budskap utifrån sin tro.

Anmälan och betalning
Det inkluderar mat, boende, träningspass, aktiviteter, T-shirt och vattenflaska. Om ni är flera deltagare från samma familj får ni syskonrabatt med 200 kr per deltagare från och med barn två. Det går att ange i anmälan.
Är du sugen på att haka på? Kul! Säkra din plats och anmäl dig genom att klicka på länken här på sidan och fyll i anmälningsformuläret. Där står uppgifter om hur du betalar. Anmälan är bindande. Sista anmälnings- och betalningsdag är 23 maj. Vid avanmälan behåller vi en administrationsavgift på 350 kr.
Mer information kommer skickas ut via mail efter sista anmälningsdag.

Covid-19 och Floorball Camp Gävle
I nuläget hoppas vi på och planerar för ett läger utan restriktioner. Samtidigt följer vi utvecklingen och vi är medvetna om att vi kan behöva ställa om till ett anpassat läger, t.ex. utan övernattning, eller ställa in. Vi kommer självklart följa de rekommendationer och restriktioner som uppkommer.
Vid en eventuell omställning till ett anpassat läger kommer avgiften reduceras och anpassas efter vad som kan erbjudas. Vi kommer då återbetala mellanskillnaden. Om vi behöver ställa in lägret kommer vi återbetala hela kostnaden.

Arrangörer
Floorball Camp Gävle arrangeras av Sport for Life i samarbete med Hedvigslundskyrkan och Gästriklands Innebandyförbund.

Mer information
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss, du hittar oss längst ner på sidan eller följ oss på våra sociala medier och kontakta oss den vägen.
Vi ser fram emot att träffa dig, välkommen med på Floorball Camp Gävle!

EN GLIMT AV LÄGRET

Här kan du få en glimt av hur Floorball Camp kommer att se ut. Detta är en video från vårt andra liknande innebandyläger, All Star Week i Jönköping.

VÅRA LEDARE

Har du några frågor? Tveka inte på att kontakta oss så vill vi hjälpa dig så gott vi kan! 

Johannes Gillstedt

Biträdande Verksamhetsledare
Lägeransvarig Sport for Life

Mail: johannes.gillstedt@sportforlife.se
Mobil: 0763-39 38 38

Emanuel Johansson

Pastor Hedvigslundskyrkan

Mail: emanuel@hedvigslundskyrkan.se
Telefon: 0763-27 78 39