Golfresa till Louisville &
PGA Championship

Minst fyra nya platser till golfresan till Louisville, Kentucky och 2024 års upplaga av
PGA Championship på Valhalla Golf Club.

Välkommen med på en resa där du både får se flera av världens bästa spelare som Ludvig Åberg, Rory McIlroy och Scottie Scheffler samtidigt som du själv får en kanonstart på dig egna säsong genom att spela på bra banor i Louisville-området. Vi gick i höstas ut med att vi hade 14 platser till resan som gick slut snabbt och nu har vi lyckats att få till ytterligare platser så det finns fortfarande chans för dig att följa med.

INFORMATION

FAKTA OM RESAN OCH DE NYA PLATSERNA:
Datum för resan: 13-20 maj

Antal nya platser: Vi har lyckats få till ytterligare fyra biljetter till träningsrunda och förmodligen två till tävlingsrundan på torsdagen. Vill man åka med och inte gå på PGA-mästerskapen utan istället spela en extra runda golf så går det också bra!

Pris: 15 000kr/16 000kr beroende på tränings- eller tävlingsrunda. För de som inte vill besöka PGA-mästerskapen så är det 15 000kr som gäller. I priset ingår del i tvåbädds rum (går att bo upp till fyra i varje rum beroende på grupp) på hotell med frukost, transfer och skjuts på plats i USA (hyrda minibussar), minst två luncher/middagar, fem rundor med egen golf på härliga banor i området samt en dags inträde till PGA Championship (Träningsruna eller tävlingsdag). OBS! Flygresan ingår ej då vi inte kan garantera plats/priser.

Flygresan dit och hem: Vi kan som sagt inte få in de nya resenärerna i den gruppbokning som redan gjorts utan det är upp till varje resenär att boka sin egen dit och hemresa. Vi på Sport for Life kan självklart hjälpa till med detta om så önskas men vi kan inte garantera en viss biljettkostnad. Hotell finns redo mellan måndag till söndag men skulle man behöva komma tidigare så kan vi hjälpa till så man kan få bo hemma hos en av våra värdfamiljer.

Vill man försöka komma med i samma flyg som den befintliga gruppen så ser reseschemat ut enligt följande för den.
Ditresa:
Gruppen från Göteborg reser med (BA0803) på måndagsmorgonen och Arlanda gruppen med (BA0771) samma morgon. Man åker sedan från London och Dallas med samma flyg (BA0193) och sen till Louisville med BA5441.

Hemresa:
Alla reser gemensamt från Louisville med BA5580 kl 17:41 på söndagen den 19 maj till Chicago varpå gänget som ska till Arlanda åker med BA6090 till Helsingfors och sedan vidare till Arlanda med BA6043 med ankomst på Arlanda måndagen den 20:e maj kl 15:55. För gruppen som ska till Göteborg så åker de från Chicago till London med BA1518 och till Landvetter med BA0792 med ankomsttid kl 19:50 i Göteborg.

ESTA: Varje resenär behöver ha ett giltigt digitalt visa så kallat ESTA.

BOENDE:
Vi kommer bo på Drury Inn North 9597 Brownsboro Road Louisville.

Golfen:
Golfen kommer spelas på några av följande banor (högerklicka och följ länken):
Hidden Creek Golf Club
Nevel Meade Golf Club
South Park Country Club
Heritage Hill Golf Club
Elk Run Golf Club
The Crossings
Weissinger Hills Golf Course
Persimmon Ridge Golf Club
Några av klubbarna är så privata och exklusiva att vi inte vet om vi får tillgång till dem än därav flera olika alternativ.
Men vi lovar att vi jobbar på den bästa golfupplevelsen som möjligt.

SCHEMA:
Det schema som vi jobbar utifrån ser ut enligt följande.
Måndag – Avrese- och ankomstdag I Louisville.

Tisdag – 18 hål golf med efterföljande middag med rundvandring i South East Christian Church, SECC (kyrkan vi samarbetar med).
Onsdag – För de med ”inspelspaket” så är det en heldag på Valhalla som gäller för övriga blir det 18 hål golf.
Torsdag – Denna dag blir som onsdagen där grupperna byter platser och upplevelser.
Fredag – 36 håls golf för hela gruppen på där sista 18-hålen blir en tvåmanna scramble.
Lördag – 18 alternativt 27 håls golf för alla (beroende på plats på 9-hålsslingan och intresse).
Söndag – Gudstjänst i SECC med efterföljande lunch och avresa mot Sverige.
Måndag – Ankomst till Sverige

ANMÄLAN ELLER FRÅGOR
Vill du få en av de sex platserna så är det först till kvarn som gäller. För att anmäla sig mailar du ditt intresse till Johan via mailadressen nedan så tar han kontakt och kommer överens om upplägg och betalning mm. Det går självklart även bra att ringa om du har frågor men anmälan görs via mail.
Johan Lagerbeck på 070-7946641 eller johan.lagerbeck@sportforlife.se