Camp ToGETHER

Välkommen till Camp Together! Vi ser fram emot en fantastisk sommarhelg med glädje, äventyr och nya vänner, och vi vill göra detta tillsammans med dig. Visst låter det kul? Läs här för att få reda på mer!

Under lägrets tre dagar vill vi att du ska få chansen att utvecklas och ta nya steg i livet. I en härlig utomhusmiljö får du testa nya saker tillsammans med vänner och ledare som finns till för dig. Vi har hög ledartäthet och vill att du ska känna dig riktigt uppmuntrad på lägret. Allt vi gör på lägret vill vi ska genomsyras av Sport for Lifes fyra värderingar:

  • Glädje. Vi talar gott om varandra, uppmuntrar varandra och hjälper varandra att bli bättre. Här har vi roligt tillsammans.
  • Generositet. Vi delar med oss och ger generöst till varandra av uppmuntran, tid och kunskap. Här är alla välkomna.
  • Teamwork. Vi blir bättre tillsammans och vi lyfter varandra till nya höjder. Här söker vi samarbete.
  • Kvalitet. Vi är helhjärtade och passionerade och gör vårt bästa för varandra. Här får vi utvecklas.

SNabb fakta

INFORMATION

Datum: 9–11 juni 2023
Ålder: För dig född 2004–2009
Plats: Camp Mid Adventure, Torpshammar
Pris: 895 kr vid anmälan senast 12 maj. 1195 kr vid senare anmälan.
Anmälan: Klicka på länken här på sidan, fyll i formuläret och betala. Sista anmälningsdag är 28 maj.

EN DAG PÅ LÄGRET

Ungefär så här ser heldagen på lägret ut:

08.00 Frukost
08.45 Morgonsamling
09.00 Höghöjdsbana
12.30 Lunch
13.30 Time Out
14.30 Valbara aktiviteter
16.30 Time Out
18.00 Middag
19.00 Kvällssamling
20.00 Bastu och bad
21.30 Häng och snacks
23.00 God natt

EN GLIMT AV LÄGRET

ÄVENTYR OCH AKTIVITET

Camp Mid Adventure är precis vad det låter som, en plats där massa äventyr utlovas! Här får du chans att testa aktiviteter du kanske aldrig har provat innan och dessutom i en fantastiskt vacker miljö. Vi vill att lägret ska vara en trygg plats där du med mycket uppmuntran får våga testa och kanske till och med utmana dig lite. Men självklart bara om du vill!

Lägret heter Camp Together för att vi vill lära känna varandra och göra det här tillsammans. Vi vill bygga gemenskap och nya relationer. Därför kommer vi bland annat ha en del teambuilding där grupperna tillsammans får utmanas i olika övningar.

Båda förmiddagarna kommer vi göra gemensamma aktiviteter som leds av kunniga instruktörer på lägergården. Ena dagen kommer vi paddla kanot och kajak på Ljungan. Den andra kommer vi klättra i den utmanande höghöjdsbanan.

På eftermiddagen erbjuder vi flera olika aktiviteter där du får välja mellan bland annat discgolf, bad och volleyboll. Här vill vi att det ska finnas något för alla.

En kväll finns möjligheten att svettas i bastun som underbar utsikt över Ljungan. Behöver du svalka av dig är det bara att öppna dörren och hoppa i älven!

 

MER INFO

Tider och transport

Transport till lägret ingår. Vi åker gemensamt i bilar som ledare kör från Kramfors, Härnösand och Ljustorp. Vi kommer åka ca kl. 15.00 på fredag eftermiddag. Om du slutar skolan senare behöver du ta ledigt. I anmälan anger du vilken ort du vill åka från.

När alla har kommit fram börjar lägret gemensamt på Camp Adventure ca kl. 17.00. Lägret avslutas på söndag eftermiddag och vi åker tillbaka till samma orter.

Exakta tider och uppsamlingsplatser kommer via mail efter sista anmälningsdag.

Boende

Vi bor i stugor med sängar på Camp Mid Adventure. Killar och tjejer bor i olika stugor. Även ledare bor i stugorna.

Mat

All mat på lägret ingår. Vissa måltider äter vi inomhus och andra ute i naturen.

Team

Alla deltagare på lägret är indelade i mindre grupper med cirka 8–12 deltagare i varje grupp. Gruppen leds av våra smågruppsledare, så kallade coacher. De leder Time Out-samlingarna och aktiviteterna. Framför allt är coacherna där för din skull och finns där hela veckan för att se, utveckla och uppmuntra alla deltagare på bästa sätt.

Våra coacher utbildas och förbereds väl inför lägret. Nya coacher introduceras tillsammans med mer erfarna för att utvecklas som ledare och kunna ge bästa stöttning till dig som deltagare. Vi tror att bra vuxna föredömen skapar en atmosfär där alla får utvecklas.

Time Out

Ibland behöver vi ta en Time Out för att stanna upp och prata om vad som är viktigt i livet. Därför har vi samlingar när vi i våra smågrupper pratar om vad som bygger en stabil grund i livet. Samlingarna leds av coacherna och utgår från ett material som är framtaget av lägrets ledningsgrupp och är baserat på Bibeln och den kristna tron. Under Time Outerna kommer vi ta upp ämnen som relationer, identitet, motivation och målsättning. Time Outen byggs bland annat på samtal, samarbetsövningar och individuella reflektioner. Vi vill att våra Time Outer ska präglas av respekt och att vi lyssnar på varandra, oavsett om vi tänker lika eller inte, något som vi tror är avgörande ingredienser i att skapa en vinnande attityd på livets alla områden.

Kvällssamling

På kvällarna har vi en samling där vi vill ge dig chansen att upptäcka eller fördjupas i den kristna tron. Vi sjunger lovsånger och en av ledarna delar ett budskap utifrån Bibeln, sitt liv och sin tro.

Anmälan och betalning

Priset för lägret är 895 kr vid anmälan senast 12 maj och 1195 kr vid senare anmälan. Det inkluderar mat, boende, aktiviteter, transport, försäkring, T-shirt och vattenflaska.

Är du sugen på att haka på? Kul! Säkra din plats och anmäl dig genom att klicka på länken här på sidan, fyll i formuläret och betala. Då kommer en bekräftelse till deltagarens och vårdnadshavarens mail. Sista anmälningsdag är 28 maj. Antalet platser är begränsat. Det är först till kvarn så anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats.

Vid avanmälan senast 12 maj återbetalar vi allt utom en administrationsavgift på 195 kr. Efter det är anmälan bindande och återbetalning sker endast mot uppvisande av läkarintyg. Då behåller vi 195 kr som en administrationsavgift.

Lägerfonden

Vi vill att alla barn och ungdomar som vill, inklusive dig, ska få chansen att åka på våra läger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför har vi en lägerfond för att möjliggöra för så många som möjligt. Genom lägerfonden subventionerar Sport for Life upp till halva deltagaravgiften. Läs mer om lägerfonden här. Tveka inte att ansöka. Vi vill hjälpa dig att åka på läger!

Arrangörer

Golf Camp arrangeras av Sport for Life i samarbete med Pingst Kramfors, Pingst Härnösand och Betel Edsta.

Lägret är helt alkohol- och drogfritt.

Mer information

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Se kontaktuppgifterna längst ner på sidan eller följ oss på sociala medier och kontakta oss den vägen.

Vi ser fram emot att träffa dig. Välkommen med på Camp Together 2023!

Kontakt

Har du några frågor?
Tveka inte att kontakta oss så vill vi hjälpa dig vidare!

FILIP GEPERTZ

Kramfors
Mail: filip@kramforspingst.se
Telefon: 072-232 22 31

ELIN ELG

Härnösand
Mail: elin@harnosand.pingst.se
Telefon: 073-048 44 93

BJÖRN NYGREN

Ljustorp
Telefon: 076-818 27 75

Johannes Eliasson

Lägeransvarig Sport for Life

Mail: johannes.eliasson@sportforlife.se
Telefon: 076-339 38 38