få besök av oss

Vill ni som kyrka få ett besök av någon från Sport for Life? Vi kommer mer än gärna!
Läs mer om olika exempel på besök som ni kan boka här.

Ända sen starten 1995 så har representanter från Sport for Life rest land och rike för att möta med individer och kyrkor för att bygga relationer och påvisa kraften i samarbetet mellan kyrk- och idrottsrörelsen. Detta är självklart något vi fortfarande gör. Nedan listar vi några exempel på besök som kanske skulle kunna vara intressanta för er som kyrka.

Ungdomssamling
Sport for Life har de senaste två åren haft besöksteam kopplat till Teamträningsskolan som mer än gärna kommer och besöker er ungdomssamling. Upplägget för besöket är flexibelt och kan formas utifrån ert önskemål. Det kan handla om att hjälpa till med någon aktivitet, inspirera till att vara med och göra skillnad i idrottsvärlden till att hålla en kortare predikan om vikten av att ta hand om sig själv till ande, kropp och själ.

Läger
Har ni församlingsläger, ungdomsläger eller barn- och familjeläger? Vi kommer mer än gärna och stöttar er med lekar, tävlingar, turneringar eller andra aktiviteter. 

Gudstjänstbesök
Ni kan även boka ett klassiskt gudstjänstbesök med predikan och inspirerande livsnära berättelser. 

Panelsamtal/Seminarier/Workshops
Under årens lopp har vi varit med och gjort flertalet seminarier och workshops i olika former med olika teman. Det kan beröra egentligen allt som har med idrott, fysisk aktivitet, ledarskap och föräldraskap att göra.

Rådsträffar
Vi står självklart även till förfogande i en rådgivande roll till ert pastorsteam, församlingsledning eller annat råd i er kyrkan. Det kan handla om specifika situationer, projekt eller funderingar kring hur ni kan göra en skillnad i idrottsvärlden i Sverige eller utomlands.

Inför varje potentiellt besök pratar vi alltid igenom förväntningar och det praktiska upplägget allt från schema till eventuella utlägg, arvoden och reseersättningar för just ert besök. Är ni som kyrka partnerkyrka till Sport for Life så ingår det alltid ett årligt besök om så önskas. Vi hoppas verkligen att något av dessa alternativ känns intressant och tveka aldrig att höra av er till oss för frågor eller funderingar.

Hoppas vi ses hos er inom kort!