BEACH CAMP

Välkommen till Beach Camp på Öckerö! Vi ser fram emot en fantastisk sommarvecka i Göteborgs skärgård med glädje, beachvolley och nya vänner, och vi vill göra detta tillsammans med dig. Visst låter det kul? Läs här för att få reda på mer!

Under lägrets fem dagar vill vi att du ska få chansen att utvecklas både som beachvolleyspelare och som människa. Lägret ger förutsättningar för det genom en unik kombination av högklassiga träningspass, samtal och ledare som finns till för dig. Vi har hög ledartäthet och vill att du ska känna dig riktigt uppmuntrad på lägret. Allt vi gör på lägret vill vi ska genomsyras av Sport for Lifes fyra värderingar:

 

  • Glädje. Vi talar gott om varandra, uppmuntrar varandra och hjälper varandra att bli bättre. Här har vi roligt tillsammans.
  • Generositet. Vi delar med oss och ger generöst till varandra av uppmuntran, tid och kunskap. Här är alla välkomna.
  • Teamwork. Vi blir bättre tillsammans och vi lyfter varandra till nya höjder. Här söker vi samarbete.
  • Kvalitet. Vi är helhjärtade och passionerade och gör vårt bästa för varandra. Här får vi utvecklas.

SNabb fakta

INFORMATION

Datum: 5–9 augusti 2024
Ålder: För dig född 2005–2011
Plats: Öckerö. Hjälviks badplats, Göstahallen och boende i kyrka/på skola.
Kostnad: 1600 kr vid anmälan senast 31 maj. 1800 kr vid anmälan i juni.
Anmälan: Klicka på länken här på sidan så kommer du till Camp Wests hemsida med anmälan. Fyll i formuläret, kryssa i att du ska vara med på Beach Camp och betala enligt uppgifterna som står där. Sista anmälningsdag är 1 juli.

EN DAG PÅ LÄGRET

Ungefär så här ser en dag på lägret ut:

09.00 Frukost
09.45 Träningspass
10.45 Time Out och frukt
11.30 Träningspass
12.30 Lunch
13.30 Turnering
15.30 Fritid och bad
17.30 Middag
18.30 Kvällsmöte
20.30 Kvällsfika
21.15 Nattaktivitet
23.00 Lovsångsstund
23.30 God natt

BEACHVOLLEY

På lägret får du mycket tid att utvecklas som beachvolleyspelare. Varje förmiddag är det två träningspass med både övningar och matchspel. Varje eftermiddag har vi en turnering där du får chans att omsätta det du har lärt dig i praktiken. Du får chansen att utvecklas både individuellt och som lagspelare och varje spelare bemöts utifrån sin erfarenhet. Vi ser helst att du som kommer på lägret har testat beachvolley tidigare men du behöver verkligen inte vara proffs. Lägret vänder sig både till dig som precis har börjat spela och till dig som har spelat mycket.

Träningspassen är på beachvolleyplanerna på Hjälviks badplats och leds av välutbildade instruktörer från klubbar i regionen som är där för att ge vidare av sin kunskap till dig.

VÅRA INSTRUKTÖRER

”Jag älskar kombon av att samarbeta och tävla. Dessutom älskar jag läger och att möta ungdomar så jag längtar att möta dig på Beach Camp!”

Lukas Holgersson
Spelare i Göteborg Beachvolley Club

FLER INSTRUKTÖRER KOMMER!

MER INFO

Camp West

Beach Camp är ett spår inom det större lägret Camp West. Det gör att vi får en fantastisk kombination av det mindre sammanhanget med beachvolleygänget och det större med sammanhanget där vi räknar med ca 300 ungdomar på hela lägret. Hela förmiddagarna och en bit in på eftermiddagarna har vi beachvolleyspåret med träningspass, Time Out och turnering. Resten av dagarna hakar vi på det övriga lägret med allt vad det innebär av feta happenings, turneringar och möten, allt i en atmosfär av glädje och gemenskap. Ledarna kommer vara med på hela lägret men ha särskilt fokus på Beach Camp-gruppen.

Boende

Vi bor på ett av följande ställen: Brattebergskolan, Nimbuskyrkan, Filadelfia Öckerö och Öckerö seglande gymnasieskola. Övernattning sker på medtagen madrass på golv i olika rum, killar och tjejer var för sig. Ledarna sover på samma ställe.

Mat

All mat på lägret ingår: frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Team

Alla deltagare på lägret är indelade i mindre grupper med cirka 8–12 deltagare i varje grupp. Gruppen leds av våra smågruppsledare, så kallade coacher. De stöttar instruktörerna på träningspassen och spelar tillsammans med deltagarna när det finns möjlighet. De leder Time Out-samlingarna mellan passen. Framför allt är coacherna där för din skull och finns där hela veckan för att se, utveckla och uppmuntra alla deltagare på bästa sätt.

Våra coacher utbildas och förbereds väl inför lägret. Nya coacher introduceras tillsammans med mer erfarna för att utvecklas som ledare och kunna ge bästa stöttning till dig som deltagare. Vi tror att bra vuxna föredömen skapar en atmosfär där alla får utvecklas.

Time Out

Precis som under en match behöver vi ibland ta en Time Out för att stanna upp och prata om vad som är viktigt på planen och i livet. Därför har vi varje förmiddag en stund när vi i våra smågrupper pratar om vad som bygger laganda och en vinnande kultur på och utanför planen. Samlingarna leds av coacherna och utgår från ett material som är framtaget av lägrets ledningsgrupp och är baserat på Bibeln och den kristna tron. Exempel på ämnen som tas upp är identitet, självkänsla, attityd och inkludering. Time Outen byggs bland annat på samtal, tävlingar, samarbetsövningar och individuella reflektioner.

Coacherna på lägret är kristna vilket innebär att de kommer berätta om sitt idrottsutövande utifrån sin kristna tro. Vi vill att våra Time Outer ska präglas av respekt och att vi lyssnar på varandra, oavsett om vi tänker lika eller inte, något som vi tror är avgörande ingredienser i att skapa vinnande lag, både på och utanför planen.

Kvällarna

Varje kväll har vi en samling där vi vill ge dig chansen att upptäcka den kristna tron. Vi sjunger lovsångsånger och en av ledarna delar ett budskap utifrån Bibeln, sitt liv och sin tro.

Kvällen avslutas med konsert eller liknande inne på den stora scenen.

Anmälan och betalning

Priset på lägret beror lite på när du anmäler dig. Anmäl dig senast 31 maj för att få bästa pris, 1600 kr. Vid anmälan i juni blir priset 1800 kr. Priset inkluderar mat, boende, träningspass, aktiviteter, försäkring, T-shirt och vattenflaska.

Är du sugen på att haka på? Kul! Säkra din plats och anmäl dig nu. Klicka på länken här på sidan så kommer du till anmälningsformuläret på Camp Wests hemsida. Där står även hur du betalar. Sista anmälningsdag är 1 juli. Antalet platser är begränsat. Det är först till kvarn så anmäl dig så snart som möjligt för att få bästa pris och säkra din plats.

Vi avanmälan senast 1 juli återbetalar vi allt utom en administrationsavgift på 295 kr. Efter det är är anmälan bindande och återbetalning sker endast mot uppvisande av läkarintyg. Då återbetalar vi 50% av priset.

Lägerfonden

Vi vill att alla barn och ungdomar som vill, inklusive dig, ska få chansen att åka på våra läger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför har vi en lägerfond för att möjliggöra för så många som möjligt. Genom lägerfonden subventionerar Sport for Life upp till halva deltagaravgiften. Läs mer om lägerfonden här. Tveka inte att ansöka. Vi vill hjälpa dig att åka på läger!

Arrangörer

Beach Camp arrangeras av Sport for Life i samarbete med Camp West, som arrangeras av flera pingstkyrkor på västkusten i samarbete med Pingst Ung.

Lägret är helt alkohol- och drogfritt.

Mer information

Vi kommer skicka ut mer detaljerad information via mail till alla anmälda efter sista anmälningsdag. 

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Se kontaktuppgifterna längst ner på sidan eller följ oss på sociala medier och kontakta oss den vägen.

Vi ser fram emot att träffa dig. Välkommen med på Beach Camp 2024!

 

KONTAKT

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss så vill vi hjälpa dig vidare!

lukas holgersson

Lägerchef

Mail: lukas@filadelfia.se
Telefon: 073-985 79 11

Johannes Gillstedt

Biträdande Verksamhetsledare
Lägeransvarig Sport for Life

Mail: johannes.gillstedt@sportforlife.se
Mobil: 076-339 38 38