VÄLKOMMEN TILL
ÅRSMÖTE 2023

Lördagen den 20 Maj kl 09:15 så är det dags för Sport for Life Sveriges årsmöte. Platsen är Pingstkyrkan i Botkyrka eller via Zoom.

Årsmötet är Sport for Lifes högsta beslutsinstans där viktiga beslut för framtiden tas samt är även en viktig del av organisationens demokratiska funktion. Under mötet kommer vi tacka för 2022 men också lyfta blicken mot framtiden. Självklart kommer vi även behandla alla de juridiskt viktiga frågorna för organisationen.

MOTIONER
Har ni som lokalt arbete en motion som ni önskar att årsmötet behandlar då behöver den enligt stadgarna vara inskickad till Sport for Life senast den 20/4.

VEM FÅR KOMMA OCH VEM FÅR RÖSTA?
Alla är välkomna till årsmötet men man behöver anmäla sig senast torsdagen den 18/5. Detta för att vi ska kunna ordna med fika (som serveras på plats från kl 09:00) samt ha en korrekt röstlängd med alla ombud. Varje lokalt Sport for Life-arbete har rätten och möjligheten att skicka tre ombud för varje inrapporterad sportgrupp som arbetet består av. Övriga deltagare får anmäla sig som observatör.

Vi vill uppmuntra alla lokala Sport for Life arbeten att göra ert bästa för att skicka minst ett ombud som medverkar på årsmötet därför att det är viktig för oss av flera anledningar.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig till oss på info@sportforlife.se

 

ANMÄLAN

Du kan anmäla dig till årsmötet på två sätt. Ska du vara med på Pingst Rådslag så kan du anmäla dig till vårt årsmöte i samband med den anmälan. Tänker du endast vara med på vårt årsmöte så anmäler du dig via länken nedan. Oavsett så kan du anmäla dig som antingen ombud eller observatör. Länken till Zoom kommer hittar du i den bekräftelse du får på din anmälan. Den kommer även att mailas ut till alla anmälda under fredagen den 19/5.

 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 

Nedan finner ni alla dokument som kommer att behandlas under årsmötet.

Nuvarande dokument är från Årsmötet 2022.