VÄLKOMMEN TILL
ÅRSMÖTE 2024

Lördagen den 25 Maj kl 09:00 så är det dags för Sport for Life Sveriges årsmöte. Platsen är Frihamnskyrkan Göteborg eller digitalt.

Årsmötet är Sport for Lifes högsta beslutsinstans, och är en viktig del av organisationens demokratiska funktion där viktiga beslut för framtiden tas. Under mötet kommer vi tacka för 2023 men också lyfta blicken mot framtiden. Självklart kommer vi även behandla alla de juridiskt viktiga frågorna för organisationen.

MOTIONER
Har ni som lokalt arbete en motion som ni önskar att årsmötet behandlar då behöver den enligt stadgarna vara inskickad till Sport for Life senast den 25/4.

VEM FÅR KOMMA OCH VEM FÅR RÖSTA?
Alla är välkomna till årsmötet men man behöver anmäla sig senast torsdagen den 23/5. Detta för att vi ska kunna ordna med fika (som serveras på plats från kl 09:00) samt ha en korrekt röstlängd med alla ombud. 

Varje lokalt arbete i Sport for Life har rätt att skicka upp till tre ombud med rösträtt till årsmötet, och valfritt antal observatörer.

Vi vill uppmuntra alla lokala Sport for Life arbeten att göra ert bästa för att skicka minst ett ombud som medverkar på årsmötet därför att det är viktig för oss av flera anledningar.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig till oss på info@sportforlife.se

 

ANMÄLAN

Årsmötet äger rum i samband med Pingst Rådslag. Ska du vara med på Pingst Rådslag så behöver du anmäla dig till Pingst, mer information om det finns på Pingsts hemsida (länk nedan). Tänker du endast vara med på vårt årsmöte så anmäler du dig via knappen nedan. Du kan anmäla dig som antingen ombud eller observatör.

Anmälan sker på länken nedan där man behöver ange på vilket sätt man vill närvara: digitalt eller på plats i Göteborg. I anmälan behöver man även säga vilket lokalt arbete man är medlem i och om man är ombud (med rösträtt) eller observatör (utan rösträtt). Man kan som arbete även skicka med en fullmakt för ett icke närvarande ombud till någon närvarande. För att göra detta så skriver den icke närvarande ombudet i sin anmälan att man är ett ombud men som en övrig kommentar så skriver man att man inte kan närvara och namnet på den som man vill ge fullmakt till. (Ex. Jag kan tyvärr inte närvara utan vill ge min fullmakt till Anna Andersson.)

Länken till mötet kommer att mailas ut till alla anmälda under fredagen den 24/5 och hittas här nedan också.

 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 

Nedan finner ni alla dokument som kommer att behandlas under årsmötet.

Dessa uppdateras inom kort!

LÄNK TILL DIGITALA MÖTET