VAR MED OCH SE

Vill du vara med och se en förvandladidrottsvärld? En kan inte göra allt men tillsammans kan vi göra något stort! Vi tror på laget, laget framför jaget. Vi ser att det uppstår så mycket positiv kraft i att få arbeta och uträtta något tillsammans. 

Vil du vara med och SE en idrottsvärld förvandlad? Du kan få vara med och faktum är att teamet behöver dig. Vi vill bygga starka team av volontärer och ledare som vill bidra och vara med genom att engagera sig för andra människor. Vill du vara med som ledare på ett av våra läger? Vill du starta upp ett lokalt arbete bland barn och ungdomar i din stad? Vill du bli en del av ett större team som gör skillnad i andra människors liv?

HUr kan jag se?

BESÖKSDAG LÄGER

Varmt välkommen att komma och besöka oss på något av våra läger eller event för att få komma och se en del av allt det fantastiska arbete som sker runt om i Sverige genom lokala och regionala arbeten.

Återkommande sker inbjudningar till nätverksträffar och besöksdagar när du får möjlighet att komma och se hur vi jobbar. Välkommen att kontakta oss om du vill komma och besöka oss på något av våra läger!

 

VAR MED SOM VOLONTÄR

Vill du vara med och se idrottsvärlden förvandlad? Skulle du vilja vara en aktiv del i att ge av din tid och ditt engagemang på något av våra olika läger? Din insats gör skillnad, utan alla våra fantastiska volontärer går det inte att genomföra våra läger! Här kan du läsa mer om vilka läger vi har just nu runt om i Sverige.

Var med – Anmäl ditt intresse som volontär här:

BLI VOLONTÄR

13 + 9 =

MÖT NÅGON FRÅN SPORT FOR LIFE

Är ni intresserade av att se mer hur vi arbetar med vår vision om en förvandlad idrottsvärld? Vill du komma i kontakt med någon av oss på Sport for Life eller att vi kommer till er för att få möta upp dig  eller er som förening, företag, kyrka eller organisation? Vi kommer gärna ut till er för att berätta mer och för att låta er få se om allt det fantastiska arbete som sker runt om i Sverige.

 Kontakta oss

 

GÅ MED I EN LOKAL SPORTGRUPP 

Vill du se arbetet från insidan och bli en del av det lokala arbetet där du bor? Här kan du läsa mer om våra lokala sportgrupper, var vi finns samt hur du kan gör för att starta upp en ny grupp i din stad!

 Se våra lokala grupper