Solinspiration

Solinspiration

Måste börja med att be om ursäkt för ett mycket sent blogginlägg… Jag är i Turkiet och har inte gjort allt jag ska – att mobilen hamnade i poolen har dessutom inte underlättat alls, kan jag väl lugnt säga. Tacksam över en vecka med brorsans dotter Ella och min mamma, men idag har de farit hem, så jag och barnen har kvar tre dagar till på tu man hand här.

Detta är en blandad semester och jobbresa, jag har hunnit koreografera 11 av 15 seniorpasslåtar (som ska vara korrade o filmade innan semestern), pluggat in hela Bodypumpen och 8 av 15 Bodysteplåtar som ska köras två dagar efter hemkomsten. Och i allt detta har jag läst 1:a Kor 13 om och om igen och ska göra en predikan till på söndag. Mycket gjort, men ändå endel kvar på ”att-göra-listan”.

Men jag gillat detta – för jag får vara i en annan miljö och får ny inspiration. Tid för att misslyckas med koreograferandet och testa något annat om och om igen. Tid för tankar som kanske inte annars får möjlighet att tänkas klart.

Vet att solen lyst med sin frånvaro (mycket motsägelsefullt uttryck det där…) i stora delar av Sverige och jag har tänkt på hur otroligt tarvlig man är som människa! För oftast när man far så önskar man att det ska bli dåligt väder hemma, tänk vad taskigt egentligen – inte nog med att man får fara iväg till sol och bad man önskar dessutom att de som är kvar hemma inte ska få njuta av den skrala sol som Sverige har att erbjuda – så egoistiskt man är!

Men denna gång har jag faktiskt reflekterat över det och lidit med alla solälskade människor i Boden och Sverige. Hoppas att det blir en fin sommar så att vi får en rejäl dos av sol och värme på hemmaplan – för det gör något väldigt gott med oss.

Nu börjar nedräkningen till våra sommarkonferenser Nyhem och Lappis, som vanligt körs det friskisgympa och springlopp på Nyhem och det blir en favorit i repris (om ni frågar mig) med CROSS-träning på Lappis som jag ska hålla i.

Har fått frågor angående Yoga och kristen tro genom årens lopp, detta kommer jag skriva lite om nästa blogginlägg (som kommer redan om en vecka).

Nu ska jag gå och reda ut ett bråk vid poolen – tänk att vart man än är i världen är det lika roligt att reta sin lillebror och lika självklart att då dra sin storasyster i håret…

Tillsammans på vägen! /Frida

No Comments

Post A Comment