Resor

Inspirationsresa

I slutet av maj 2019 åker Sport for Life till USA för att besöka de samarbetsförsamlingar som vi haft under flera år. Vi börjar resan med att mötas upp på Arlanda. När vi landat åker vi först till Indianapolis där vi möts upp av Paul Kobylarz, grundare av Sport for Life, som de senaste åren bott i Indianapolis och arbetat med idrottsmission i en lokal församling.

 

I Indianapolis kommer vi besöka Greenwood Community Church och dess träningscenter The Gatering Place där Paul tidigare arbetat som verksamhetsledare. Vi kommer även att besöka Mount Pleasant Church och deras idrottsarbete Community Life Center. Efter ett par dagar i Indianapolis åker vi vidare till Louisville där vi kommer besöka South East Christian Church och deras idrottsarbete Sports & Fitness.

 

Resans syfte är att vi ska lära oss så mycket som möjligt om idrottsmission, där ansvariga ledare från varje plats kommer berätta om deras strategier och tillvägagångssätt. Men vi kommer även få gott om tid att se de städer som vi besöker och om vi har tur även uppleva en riktig amerikansk sporttillställning.

Golfresa

Inspirationsresan är sammankopplad med en golfresa som Sport for Life gör till Louisville, USA. Om du önskar har du möjligheten att stanna längre och kanske träffa vänner i Louisville eller om du vill följa med på vår golfresa. Skriv i så fall om det i din anmälan. Priset är ännu inte bestämt utan det kommer att läggas upp här på hemsidan då det är klart.

 

Du kan läsa mer om golfresan här.

 

Om du undrar över något kan du kontakta Johan Lagerbeck via j.lagerbeck@sportforlife.se.