OLIKA SÄTT ATT GE som privatperson

SUPPORTERKLUBBEN

JUNIORKLUBBEN

HOME TEAM

ENGÅNGSGÅVA

SupporterKLUBBEN

Alla vet att supportrarnas stöd är avgörande för att vinna nått stort tillsammans! Som privatperson kan du få vara med och bli en partner till arbetet genom att bli en månadsgivare. Du får ta del av vårt nyhetsbrev, inbjudningar till besöksdagar och information om läger och satsningar.

För 100:- /månaden kan du få vara med och skicka en ny ungdom på ett läger nånstans runt om i Sverige. Vill du och din familj vara en del av supporterklubben? 

Som medlem i supportklubben kan du välja mellan 50, 100, 150 eller 200:- i månaden .

JUNIORKLUBBEN

För dig som är i åldrarna 8-18 år så kan du nu vara med som månadsgivare till Sport for Life. För 240:-/år (20:-/månaden) kan du få vara med i vår juniorklubb!

Som tack för att du går med i Juniorklubben får du välja mellan en vattenflaska eller en t-shirt från Sport for Life. Du får också ta del av våra spännande nyhetsbrev med inbjudningar till våra kommande läger & events. Var med och gör skillnad du också!

Home team

Vi vill på riktigt göra skillnad i en stor idrottsvärld. För att det ska vara möjligt behöver vi vara med och skapa förutsättningar att fler kan avsätta en större mängd tid för arbetet lokalt, regionalt och nationellt. Vi längtar efter att få se personer på del eller heltid kunna ägna sig åt att förverkliga visionen. Vi drömmer om fler region-, distrikts- och lokala ledare i Sverige som aktivt kan stötta och hjälpa ledare och idrottare i deras passion och i livet.

Du kan genom att gå med i ett Home Team vara en aktiv del i att bygga upp ett större team av anställda SFL-ledare i Sverige. Genom att du är med så skapar du möjlighet så att fler barn, ungdomar, atleter och ledare kan uppmärksammas, uppmuntras, utmanas och utrustas.

Vad innebär Home Team?
Som en del av ett Home Team blir du en del av ett stödjande team som står bakom en anställd SFL-ledare både ekonomiskt och i bön. Som Home Team-medlem får du en närmre kontakt till den anställde vars team du är med i. Målet är att ni ska få en personlig relation där ni får känna sann laganda och hur ni som team gemensamt är med och arbetar för en förvandlad idrottsvärld i Sverige.

Genom att få fler som kan BE, GE & SE arbetet på nära håll så tror vi att det byggs en stabilitet och ägandeskap som håller över tid.

Hur kan jag vara med?
Kontakta oss så bokar vi in en fysisk träff och samtalar om på vilket sätt du skulle vilja vara med i arbetet. Vi vill både lyssna vad som finns i ditt hjärta och höra vad du drömmer om att få se i idrottsvärlden, samt dela med oss av de visioner och drömmar vi bär på. Vår längtan är att få utmana dig till att komma nära arbetet och på det sättet bli en aktiv del i att nå visionen.

En av våra fyra värderingar är TEAMWORK. Hela Home Team tanken handlar just om att bygga arbetet som ett team. Därför vill vi skapa flera olika team nära det arbete du stöttar, team som bygger på relation och gemenskap.

Som en del av ett Home Team får du varje månad nyhetsbrev från det arbete du är en del av. 

Våra tre ledord för Home Team är:
– Tillsammans
– Nära relationer
– Livsförvandlande berättelser

Läs mer och gå med i något av våra Home Team här!

ENgångsgåva

Vill du vara med och ge en engångsgåva till arbetet för att stötta arbetet? Tack för att du är med och skapar möjligheter för oss att vara en positiv kraft i idrottsrörelsen. Ditt bidrag gör skillnad!

Här är några exempel på vad din gåva kan göra för skillnad:
– Bibel och vattenflaska till lägerdeltagare (100 kr)
– 10 mil med SFL-bussen (250 kr)
– 2 st Innebandymål till sportgrupp (1000 kr)

Ge en gåva, Swisha till 123 17 24 327

Lägerfonden
Var med och gör det möjligt för fler att åka på läger! Din gåva in i vår lägerfond gör det möjligt att reducera priset för de barn och familjer som behöver hjälp för att deras barn ska kunna få komma iväg på läger tillsammans.

Läs mer om lägerfonden här.