Pod om träning och hälsa

Pod om träning och hälsa

I helgen var jag iväg på ledardagar i regionen med Daniel Alm. Han hade tidigare i veckan frågat om jag kunde samtala med honom om träning och hälsa i hans Pod, vilket jag gick med på. Sagt och gjort, rätt trötta efter en hel dags undervisande (för Daniel) och lyssnande från min sida satte vi oss ner och samtalade en stund om det som berör min vardag, men som jag egentligen sällan pratar om på detta sätt i kyrkliga miljöer. Jag är dessutom lite ambivalent till att alltid vara ”hälsoprofilen” – vill hellre vara en ”Jesusprofil” som lever ett hälsosamt liv istället.

Men ett roligt samtal blev det och jag hoppas att detta får vara till nytta för någon 🙂

Länk till podden: https://soundcloud.com/almspod/halsa-traning-och-tro-med-frida-nybergIMG_2526
Tillsammans på vägen!
/Frida

No Comments

Post A Comment