Elitnätverk

Sport for Life grundades med visionen att finnas i idrottsvärlden för att stötta idrottare på alla nivåer i deras miljö och få dem att förstå att det finns mer i livet än idrott. Vi har även under alla år försökt hjälpa kristna idrottare att stå för sin tro och på så vis vara förebilder för andra men också våga vara de som gör skillnad i idrottsvärlden. Vi har även en tradition av att stötta elitidrottare på olika vis både i lag och individuellt genom kaplanskap och mentorskap. Våra kaplaner har varit med på OS och VM men även stöttat elitklubbar i Sverige.

Vi vill fortsatt vara en organisation som finns till för alla idrottare oavsett satsning men vi har samtidigt insett att de som satsar på en elitkarriär kan behöva en annan form av stöttning. Där andras förväntningar, medial press och egna ambitioner har en större inverkan.

 

Till elitidrott räknar vi först och främst det som RF definierar som elitidrott, utan att vara allt för fyrkantiga i urvalet. Tveka inte att skicka in en förfrågan!

NÄTVERKET

Sport for Life har, tillsammans med KRIK, ett nätverk där vi vill samla och stötta dig som är kristen elitidrottare eller ung talang och tillhör Sverigetoppen i sin ålder. Nätverkets syfte är att skapa mötesplatser där du får möta likasinnade och människor som kanske har samma utmaningar när det gäller att få ihop sitt kristna liv och sitt idrottande. I nätverket delar vi andakter och böneämnen och vår ambition är att hjälpa dig att få en mentor och förebedjare som har varit i liknande situation som du. Nätverkets fysiska träffar består framför allt av regionala och lokala träffar utifrån hur möjligheterna ser runt om i landet.

Om du är en av dessa idrottare eller vet någon som är det och som skulle vara intresserad av att vara med i ett nätverk, så tveka inte att kontakta Johan Lagerbeck för mer information. Du ansöker att gå med i nätverket genom att fylla i formuläret här på sidan så återkommer vi till dig inom kort.