Midnattsloppet

Midnattsloppet

 

Midnattsloppet är ett av Stockholms största och häftigaste löplopp där du kan välja mellan 10 km eller 5 km. Du kan läsa mer om själva loppet här. Vi vill gärna springa tillsammans med dig! Utmanas att springa ett lopp, fyll på med skratt och möten med andra människor i huvudstadens fantastiska miljö och avsluta resan med en gudstjänst i Hillsong Church på China Teatern. Under resan kommer även flera inslag av happenings att inträffa. Vi vill att det ska vara ett dygn fullt av motion, möten och miljöombyten!

 

För dig som vill kan du göra detta till ett insamlingslopp. Det innebär att du utmanas att samla sponsorer utifrån antalet sprungna kilometer eller sluttid och där dina insamlade pengar går till Sport for Lifes arbete med att starta fler sportläger för barn och ungdomar. Om du är intresserad får du reda på mer vid anmälan och du får en t-shirt och vattenflaska.

 

Resan görs tillsammans med Bergenholtz resor som erbjuder bussresa från Värnamo till Stockholm. Bussen gör stopp i Värnamo, Sävsjö, Jönköping, Linköping och Norrköping.

Boende: Vi bor på hotell Tegnérlunden som ligger vid den vackra parken Tegnérlunden. Det är en kort promenad från Drottninggatan och Stockholms puls. Hotellet har 3-stjärnig standard.

 

Pris: 1385 kr. I priset ingår bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost. Enkelrumstillägg +350 kr. (Betalning sker via faktura från Bergenholtz Resor AB)

 

Anmälan till: henrik@bergenholtzresor.se

I anmälan skriver du ditt: förnamn, efternamn, adressuppgifter, telefonnummer, mejldress, önskad påstigningsplats och boendeform (vem man eventuellt vill dela rum med).

 

Du kommer få ett bekräftelsemejl att anmälan är mottagen och information om hur betalning ska gå till. Anmälan till midnattsloppet gör du själv efter den 17 juni, då vet vi om det är tillräckligt många för att genomföra bussresan. Du kommer att få ett mejl som bekräftar om resan blir av.

SCHEMA

17 augusti

08.15 Värnamo station

09.00 Sävsjö station

10.00 Jönköping M2 center

Lunch på Burger King/Max vid trafikplats Linköping norra

12.30 Linköping norra Burger King

13.15 Norrköping Biltema

Ca 15.00 Ankomst Stockholm och incheckning på hotellet.

Fri tid för att gå på stan

Ca 20.00 Bussen går från hotellet till Midnattsloppet

18 augusti

Utcheckning från hotellet

11:00 Gudstjänstbesök/Hillsong

Hemresa