Hockeyläger i Skillingaryd

Det är dags för Sport for Life, Skillingaryds IS, Hockeyministries International och Pingstförsamlingen i Skillingaryd att för 25:e året i rad bjuda in till hockeyläger i Skillingaryd.

 

Hockeylägret i Skillingaryd är ett anrikt och väldigt genomarbetat läger där många profiler i svensk hockey medverkat genom åren. Så vill du åka på ett bra hockeyläger där du lär dig mer om hockey men också om livet så är du mer än välkommen att haka på.

 

Vill du ha mer information om lägret så kolla in foldern som du hittar i länken nedan.

 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Antingen till lägerchefen Kenneth Skoogh via kenneth.skoogh60@gmail.com eller 0370-70 704 alternativt 070-717 77 04 eller hör av dig till Johan Lagerbeck på Sport for Life via j.lagerbeck@sportforlife.se eller 070-794 66 41.

 

Varmt välkommen till hockeylägret i Skillingaryd!

INFORMATION

DATUM 4-9 augusti 2019
PLATS Lägret utgår från militärförläggningen I12 och ispassen utövas i Movalla ishall.
ÅLDER Barn födda 03-09.
PRIS 3750 kr. I priset inkluderas mat, boende, fem dagar hockeyskola med två ispass om dagen, alla avgifter för sim- och gymnastikhall, en t-shirt och självklart skridskoslipning. Syskonrabatt 350 kr från och med det andra barnet.

 

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret som du hittar genom att trycka på knappen nedan.

Var noga när du läser igenom texten i anmälan. Var även uppmärksam om att all betalningsinformation kommer i sista steget där du även kan få/skriva ut en faktura.