Hockeyläger i Rönnäng

Sport for Life, Rönnängs IK, Hockey ministries International och Pingstkyrkan i Rönnäng kan stolt meddela att vi åter igen arrangerar hockeyläger på Tjörn.

 

Hockeylägret i Rönnäng är en unik upplevelse. Att få högklassig ishockeyträning i en kombination av västkustidyll med båtturer och bad är något riktigt speciellt. Det finns ingen bättre miljö i Sverige för dig som är hockeyälskare att hänga på och lära känna lite nya vänner men också utvecklas som spelare och människa. Varmt välkommen att haka på lägret.

 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Antingen till ansvarig i Rönnäng Marcus Färdig via marcus_fardigh@hotmail.com eller på telefon 070- 548 72 41 eller till Johan Lagerbeck på Sport for Life via j.lagerbeck@sportforlife.se eller 070-794 66 41.

 

Vi ses i Rönnäng!

INFORMATION

DATUM 28 juli – 2 augusti 2019
PLATS Boende är i Bleketskolan på Tjörn och ispassen hålls i Tjörns ishall.
ÅLDER Barn födda 03-10 (dagsläger för 10:or).
PRIS 3750 kr för hela veckan och 2500 kr för dagsläger. I priset inkluderas mat, boende, fem dagar hockeyskola med två ispass om dagen, alla avgifter för sim- och gymnastikhall, en t-shirt och självklart skridskoslipning. Syskonrabatt 350 kr från och med det andra barnet.

 

ANMÄLAN

Anmäl dig genom att fylla i formuläret som du hittar genom att trycka på knappen nedan.

Den yngsta gruppen är full! Man kan fortfarande anmäla sig men man hamnar då på reservlista. Det finns fortfarande plats kvar i de två äldre grupperna, så anmäl dig så snart du vet att du ska åka!

 

Om du är med på dagsläger skriver du det under rubriken övrigt i anmälan. Fakturan kommer att vara på 3750 kr, men du ska endast betala in 2500 kr.

Var noga när du läser igenom texten i anmälan. Var även uppmärksam om att all betalningsinformation kommer i sista steget där du även kan få/skriva ut en faktura.