Golfläger i Västerås

GOLFLÄGER VÄSTERÅS

Sport for Life arrangerar tillsammans med Lifecenter Västerås Sport for Life Golfcamp. Lägeridén bygger på en kombination av högkvalitativ träning, kristen tro och dess värderingar. Som golfinstruktörer medverkar golfpros, juniortränare och erfarna vuxna golfspelare. Det är också glädjande att vi än en gång har en grupp av golfinstruktörer från Louisville, USA, med oss vilket skapar en internationell touch på lägret. Detta år består gruppen av 9 instruktörer och ledare varav två är PGA utbildade tränare. Den ena av dessa är  Keith Reese som är pro på Valhalla Golf Club som arrangerat flertalet PGA Championship, senast 2014, samt Ryder Cup 2008 (se Titliest film om Keith till höger). Alla våra tränare är positiva till eller har en egen, personlig kristen tro samt en förmåga att inspirera och motivera unga golfspelare att både växa som golfare men framförallt som människa.

 

Träningarna
Dagsschemat erbjuder en god atmosfär där alla har chans att trivas. Golfträningen sker genom att varje dag genomföra olika träningspass och spel på banan utifrån ens individuella förutsättningar. Utöver detta blir det olika aktiviteter som tävlingar, bad, musik och härlig gemenskap. Det är deltagarens ansvar att ha försäkringar som täcker eventuella situationer på golfbanan och övrig tid under lägret. Vi vill även upplysa och påminna om att lägret är drogfritt.

Surahammars Golfklubb är vår bas för träning där klubbens juniorer ansluter under dagarnas träningspass och spel under hela veckan. Vi bor i Lifecenters lokaler i Västerås där det finns gott om utrymme för mat, lek och aktiviteter med närhet till hela Västerås nöjesutbud.

 

Prel dagsschema:
07:00 Frukost
07:45 Avfärd till klubben
08:30-12:00 Träningspass i tre olika stationer a 50min med pauser emellan
12:00 Lunch på klubben
13:00 Spel på bana
16:00 Träningsdagen avslutas
17:00 Kvällsmat
18:00 Kvällsaktivitet (Bad, Beachvolley, häng på klubben)
20:00 Kvällssamling
21:00 Nattmacka
22:00 Sovdags

 

För frågor och mer information tveka inte att höra av dig! Antingen till lägeransvarige John-Edvard via john@stenstrand.com eller på 076-855 09 00 eller hör av dig till Johan Lagerbeck på Sport for Life via j.lagerbeck@sporforlife.se eller 0707-946641.

 

Hoppas vi ses på golfläger i sommar!

INFORMATION

DATUM 23 – 28 juni 2019
PLATS Surahammars Golfklubb. Boende i Lifecenter Västerås.
ÖPPET FÖR Barn födda 02-08 som har grönt kort/HCP 36+ och medlemskap i golfklubb tillhörande Svenska golfförbundet.
PRIS 1995 kr. Kostnaden inkluderar mat, boende och fem dagars golfskola med träning och golfspel. 400kr rabatt om du är medlem i en klubb i Västmanland och 200kr i syskon rabatt från och med barn två.

ANMÄLAN Anmälan görs genom att fylla i formuläret i knappen nedan. Sista anmälningsdag är den 17 juni. Efter den 10 juni blir din anmälan bindande och återbetalning av lägeravgift sker endast i uppvisade av läkarintyg. Vi behåller dock 350kr i administrationsavgift.

Keith Reese