Golfläger i Västerås

GOLFLÄGER VÄSTERÅS

Sport for Life arrangerar tillsammans med Lifecenter Västerås Sport for Life Golfcamp. Lägeridén bygger på en kombination av högkvalitativ träning, kristen tro och dess värderingar. Som golfinstruktörer medverkar golfpros, juniortränare och erfarna vuxna golfspelare. Alla våra tränare är positiva till eller har en egen, personlig kristen tro samt en förmåga att inspirera och motivera unga golfspelare att både växa som golfare men framförallt som människa.

 

Träningarna
Dagsschemat erbjuder en god atmosfär där alla har chans att trivas. Golfträningen består av att varje dag genomföra olika träningspass och spel på banan utifrån ens individuella förutsättningar. Utöver detta blir det olika aktiviteter som tävlingar, bad, musik och härlig gemenskap. Det är deltagarens ansvar att ha försäkringar som täcker eventuella situationer på golfbanan och övrig tid under lägret. Vi vill även upplysa och påminna om att lägret är drogfritt.

All träning sker på Surahammars Golfklubb. Vi bor i Lifecenters lokaler i Västerås där det finns gott om utrymme för mat, lek och aktiviteter med närhet till hela Västerås nöjesutbud.

INFORMATION

DATUM juni 2020
PLATS Surahammars Golfklubb. Boende i Lifecenter Västerås.
ÖPPET FÖR Barn födda 03-09 som har grönt kort/HCP 36+ och medlemskap i golfklubb tillhörande Svenska golfförbundet.
PRIS preliminärt pris 1995 kr. Inkluderar mat, boende och fem dagars golfskola. 400 kr rabatt om du är medlem i en klubb i Västmanland och 200 kr i syskonrabatt from barn två.

ANMÄLAN Anmälan är inte öppen.

 

Om du önskar mer information  – tveka inte att kontakta oss!

Lägeransvarig, John-Edvard via john@stenstrand.com eller 076-855 09 00 

Sport for Life, Johan Lagerbeck via  j.lagerbeck@sporforlife.se eller 0707-946641.