IMPACT NIGHT

Det är med stor glädje vi på Sport for Life vill välkomna dig till historiens första IMPACT NIGHT!

Vi tror att det kommer att bli en helt fantastisk kväll och vi ser fram emot att träffa just dig antingen fysiskt eller digitalt!

ANMÄLAN MIDDAGEN

Via knappen nedan kan du som fått en inbjudan till middagen anmäla dig och ditt sällskap.
Vi ses!

 

ZOOM LÄNK

Via knappen nedan hittar du länken till zoommötet som startar kl 20:00.

 

DE NOMINERADE ÄR:

FIL-LAN, ÖCKERÖ

Det som började med ett kompisgäng i en källare är nu öarnas största höstlovsevent i en fotbollshall. Fil-LAN visar att man med mod och teamwork kan fortsätta att ständigt utvecklas. Med ett stort ledargäng, hög kvalitet och glädje i uppdraget samlar de gamers från hela kommunen och visar upp kyrkan från en ny sida.

ALL STAR WEEK, JÖNKÖPING

Trots två år av pandemi och restriktioner har All Star Week fortsatt utvecklas och firade i år 25-årsjubileum med deltagarrekord. Lägret har en viktig plats i idrottsstaden Jönköping och har genom åren utrustat tusentals ungdomar att vara en positiv kraft i sina lag. Här tränas ständigt nya ledare och med en generös och uppmuntrande atmosfär är lägret en viktig växtplats för många nuvarande och kommande ledare i vår rörelse.

HOCKEY CAMP SKILLINGARYD

På hockeylägret i Skillingaryd har många stjärnor både på och utanför isen fostrats. I ett nära samarbete med nordamerikanska förebilder och den lokala klubben är kyrkan en positiv kraft i samhället. Här får deltagarna testa många roliga aktiviteter och utvecklas som människor. Lägret med många eldsjälar är ett levande bevis på att ett långsiktigt och livskraftigt arbete byggs med teamwork. De passionerade ledarna visar att varje deltagare är värdefull och älskad.

GOOD GAMES LAN, HÄRNÖSAND

Med en pionjäranda startades Good Games LAN i Härnösand för över 7 år sedan och fortsätter än i dag att utvecklas. I en miljö av glädje och generositet har 100-tals ungdomar genom åren haft en plats att umgås där de möts av en skön mix av både Gibbande och brädspelsspelande där en serie nattbowling är obligatorisk. Ledningsgruppen för LAN:et är föredömliga i sitt sätt att tänka större och bjuda in andra att ta rygg på dem och att engagera sig i vårt nätverk av E-sportare.

DE NOMINERADE ÄR:

SPORT FOR LIFE, ESKILSTUNA

Genom vision och handlingskraft har Eskilstunas nystartade arbete utvecklats stort. Under året har de både startat ett ledningsteam och anställt en idrottsevangelist. Arbetet når både yngre och äldre och har en bredd av sporter och aktiviteter. I centrum för arbetet finns en sportgrupp som med generositet välkomnar många nya, bygger goda relationer och tydligt pekar på den lokala församlingen.

SPORT FOR LIFE, SÖDERHAMN

Under flera års tid har Norrtullkyrkan i Söderhamn på fredagar haft sin Sport for Life-grupp. Församlingens mål med att vara en öppen kyrka för hela samhället präglar gemenskapen och därmed även deras Sport for Life-grupp. Gruppen har på många vis varit en dörröppnare för både församlingen ut i samhället och för många ungdomar in i församlingen. Här träffas man och får pröva på många olika sporter där glädje och gemenskap präglar kvällarna.

ALL STAR MISSION, JÖNKÖPING

I många år har Jönköping varit en viktig spelare inom Sport for Life. De har två stora läger som gör avtryck bland innebandy- och fotbollsspelarna i staden och bidrar till goda relationer med flera lokala klubbar. Under året har de tagit sportkonfan till nästa nivå och satsat extra mycket på ledarträning. Som regionförsamling utmanar och utrustar de fler kyrkor att våga satsa på idrottsarbete.

DIOS SPORT, BANKERYD

Med trogna ledare och nytänkande har Bankeryds arbete utvecklats under pandemin. Med en bredd av aktiviteter skapar de mötesplatser för människor med flera olika intressen. Här finns en generös miljö där alla är välkomna oavsett prestation. Glädjen och gemenskapen är i centrum. Med Dios Gaming som vår enda regelbundna e-sportgrupp inspirerar Bankeryd fler kyrkor att vara en positiv kraft i e-sportvärlden.

PRISET DELAS UT TILL:

EN ELLER FLERA PERSONER SOM:

på ett särskilt sätt troget har levt ut Sport for Lifes värderingar och som genom goda relationer har varit en positiv kraft i idrottsvärlden. Vinnaren eller vinnarna inspirerar vår rörelse till att frimodigt fortsätta kämpa för uppdraget.