Golftävlingar

Varje år inbjuder Sport for Life till två golftävlingar, där du är varmt välkommen med! Under 2019 kan du vara med på tävlingarna i Mosjö Örebro och på Åsundsholm G&CC. Nedan har du all information till våra tävlingar och sprid gärna informationen vidare till dina golfspelande vänner.

MOSJÖ ÖREBRO


Till våren spelas 2019 års första tävling på Mosjö GK som är en del av Örebro City Golfklubb. Mosjö är en trevlig parkbana som ligger mitt bland Närkes stora åkerfält.

 

DATUM: Ej ännu bestämt

 

PLATS: Mosjö GK, 3 km från Marieberg köpcentrum

 

ANMÄLAN: Anmälan till tävlingen görs via GIT och betalning sker på plats via Swish eller med kontanter vid incheckning till tävlingen.


KOSTNAD:
650 kr för privatpersoner. 3500 kr för företagssponsorer vilket inkluderar två deltagare. Om du som företagare vill sponsra tävlingen kontaktar du Johan Lagerbeck på 0707-946641 eller j.lagerbeck@sportforlife.se.

I priset ingår:
– Morgonkaffe med kaka
– Green fee
– Middag efter rundan
– Del i fint prisbord


SPELFORM:
Tävlingen spelas i tre klasser

A-Klass: 18 hål slaggolf
B-klass: 18 hål Poängbogey
Damklass 18 hål Poängbogey
Dessutom är det en lagtävling där Bollarna tävlar mot varandra.
Längsta drive- och närmasthåltävling


TIDER:

08:00 Tävlingsreceptionen öppnar – Fika serveras
08:45 Information
09:00 Första start
14:00 Mat serveras
Ca 15:00 Prisutdelning
16:00 Dagen avslutas

ÅSUNDSHOLM G&CC


Den 23:e augusti går årets Sport for Life-golf på Åsundsholms G&CC. Det är sjätte året i rad som Sport for Life och Åsundsholm bjuder in till tävling på banan. 2018 var det 83 deltagare och vi siktar på ett fullt startfält (86st) 2019. Åsundsholm är rankad som en av de bättre banorna i Västergötland och är alltid varierande och är med sina ondulerade USGA-greener verkligen en bana som spelarna får bita i.

 

DATUM: 23 augusti


PLATS:
 Åsundsholms G&CC


ANMÄLAN: 
Anmälan till tävlingen görs via GIT innan den 20/8 och betalning sker på plats via Swish eller med kontanter vid incheckning till tävlingen. Det finns endast 86 platser till tävlingen. Efter det upprättas en reservlista. Vid

 

SIGN IN BONUS: Är du bland de 20 första att anmäla dig så är du med i utlottningen av tre presentkort á 200 koronor hos Out of Bounds. Har du varit med tidigare i tävlingen och bjuder med dig en vän som inte tidigare varit med på en SFL-tävling så får du 100kr i rabatt per ny deltagare. Hör av dig till Johan Lagerbeck via mail innan den 20/8 så att han får den informationen.


KOSTNAD:
650 kr för privatpersoner (450 kr för klubbmedlemmar). 3500 kr för företagssponsorer vilket inkluderar två deltagare. Om du som företagare vill sponsra tävlingen kontaktar du Johan Lagerbeck på 0707-946641 eller j.lagerbeck@sportforlife.se.

I priset ingår:
– Morgonkaffe med kaka
– Green fee
– Fika under ronden
– Middag efter rundan

– Del i fint prisbord
– Chans att vinna golfresa till USA


SPELFORM:
Tävlingen spelas i tre klasser. A- & B-klassen delas upp på mitten utifrån deltagarna.

A-Klass: 18 hål slaggolf
B-klass: 18 hål Poängbogey
Damklass 18 hål Poängbogey
Dessutom är det en lagtävling där Bollarna tävlar mot varandra.
Längsta drive, rakast drive och närmast hål är ytterligare några deltävlingar.


TIDER:

08:00 Tävlingsreceptionen öppnar – Fika serveras
08:45 Information
09:00 Första start
14:00 Mat serveras
Ca 15:00 Prisutdelning
16:00 Dagen avslutas


USA-RESA:
De senaste tre åren har vi lottat ut en golfresa till USA. Detta är något som vi även kommer att göra 2019. Resan går till Louisville och till South East Christian Church som är en partnerförsamling till Sport for Life. Väl där får vi åka med på den golfhelg som församlingens mansarbete ordnar. Den resan är för herrar och skulle vi få en kvinnlig vinnare av priset så arrangerar vi en trevlig vistelse med golf i Louisville.

 

INSPEL & GRILLKVÄLL:
Under torsdagen den 22/8 erbjuder Åsundsholm alla deltagare till tävlingen ett kanonpris på ett inspelspaket innehållande golfrunda, övernattning på klubbens hotell och grillbuffé. Priset för detta är endast 795 kr. Kan man bara vara med på grillkvällen så kostar det 150kr inkl. måltidsdryck.