Golftävling

Under 2021 kommer vi på Sport for Life erbjuda dig som älskar golf Sport for Life Golfen på Åsundsholm Golf & Country Club den 3 september med möjlighet att boka in sig på ett inspelspaket med inkluderad greenfee, grillbuffé och övernattning med frukost.

Likt tidigare år går allt överskott från tävlingarna till Sport for Life verksamhet att arbeta med värderingar inom idrotten.

MER INFO

SFL-GOLFEN PÅ ÅSUNDSHOLMS G&CC

Fredagen den 3 september så verkar det vara fullt möjligt att åter få arrangera en fysisk golftävling. Åter är det fantastiska Åsundsholm Golf och Country Club som är spelplatsen.

TÄVLINGSFORM
Även om tävlingsplatsen är densamma så är formen annorlunda. I år ställer vi om och testar att genomföra en lagtävling i form av en tremanna scramble. Vilket innebär att alla i laget slår och så väljer man det bästa utslaget där alla sedan slår ifrån. Varje lag behöver dock välja 6 utslag från respektive spelare.

HANDIKAPP
Tävlingsledningen kommer att beräkna ut ert lags tävlingshandikapp. Ange bara rätt handikapp vid anmälan och uppdatera tävlingsledningen senast 24 timmar innan start om handikappet är justerat.

KLASSER
Tävlingen kommer endast att ha en klass där alla lag tävlar mot varandra.

ANMÄLAN OCH KOSTNAD
Anmäl dig som enskild spelare eller hela ditt lag via länken/knappen nedan. Varje spelare måste anmäla sig enskilt. Har man inget lag så ange bara ett frågetecken på lagnamn så lottar vi ihop dig med andra spelare.

Sista anmälningsdag är tisdagen den 31/8. Men anmäl dig gärna i god tid så både vi och klubben bättre kan planera för en underbar dag.

Kostnaden är 650kr/deltagare (500 kr för medlemmar på Åsundsholm) då ingår morgonkaffe med smörgås, greenfee, fika på banan, lunch efter rundan och del i prisbordet med utlottning av USA-resa.

Företagssponsorer betalar 3500kr för att anmäla sitt lag. Då får man förutom sitt lagnamn döpt efter företaget även logga här på hemsidan, på affisch och flyer inför tävlingen även finnas med på utskick i samband med tävlingen. Man får även ett deltagande lag på distanstävlingen utan extra kostnad.

PRISUTDELNING OCH USA-RESA
Efter både rond och lunch så kommer vi ha prisutdelning och i samband med den även ha utlottning av en USA-resa. Sport for Life har en vänförsamling i Louisville Kentuckey som årligen arrangerar en golfhelg under våren dit en spelare i turneringen kan vinna sitt deltagande. Fungerar det inte att delta på just den golfresan ordnar vi med möjligheter att få andra upplevelser i Kentuckey.

INSPELSPAKET MED GRILL OCH ÖVERNATTNING
En tradition i samband med Sport for Life golfen är möjligheten att komma redan på torsdagen för att spela in sig en runda och på kvällen avnjuta en härlig grillbuffé för att sedan gå och lägga sig och sova bara något stenkast från 1:a tee. Detta finns det även möjlighet till i år också. Priset för denna upplevelse är 1095kr (150kr i enkelrumstillägg). Vill man endast vara med på grillbuffén så kostar det 200kr (ink. måltidsdryck). Anmäl dig till både inspelspaket eller grillbuffé på knappen nedan.

FRÅGOR?
En mer ingående beskrivning av tävlingen kommer skickas till dig under onsdagen 1/9 den. Har du däremot frågor så kan du alltid ringa eller maila Johan Lagerbeck på 070-7946641 eller johan.lagerbeck@sportforlife.se.

Lycka till och ett stort tack till alla som är med och spelar.