Golftävling

Sport for Life har en lång tradition av att arrangera golftävlingar med målet att erbjuda golfare en unik golfupplevelse. Med en inramning av SFL-andan är man både med och tävlar tillsammans med likasinnade samtidigt som man gör en insats för Sport for Lifes fortsatta utveckling eftersom överskottet från tävlingarna går till att förverkliga visionen om en förvandlad idrottsvärld.

Under 2022 arrangeras två tävlingar 1 Juli på Torshälla GK och 2 September på Åsundsholms G&CC.
Nedan kan ni läsa mer om de respektive tävlingarna.
Varmt välkommen att vara med på Sport for Life-golfen.
Tillsammans är vi more than sports!

MER OM TÄVLINGARNA

SFL-GOLFEN PÅ ÅSUNDSHOLMS G&CC

Fredagen den 2 september 2022 är datumet att lägga in i kalendern för då intar Sport for Life åter Åsundsholm Golf och Country Clubs fantastiska anläggning.

TÄVLINGSFORM
Tävlingsformen är tremanna scramble. Vilket innebär att alla i laget slår ut och så väljer man det bästa utslaget där alla sedan slår ifrån.
Laget behöver välja minst tre utslag från respektive spelare i laget.

HANDIKAPP
Varje lag kommer att tilldelas ett spelhandikapp som baseras på deltagarnas handicap på onsdagen innan tävlingen. Skulle man ha justerat sitt handikapp avsevärt mellan de dagarna så var vänlig meddela tävlingsledningen så fort som möjligt.

KLASSER
Tävlingen kommer endast att ha en klass där alla lag tävlar mot varandra.

ANMÄLAN OCH KOSTNAD
Anmälan sker på Min Golf där du kan anmäla dig som enskild spelare eller hela ditt lag. Direktlänk finns i länken/knappen nedan.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 24/8. Men anmäl dig gärna i god tid så både vi och klubben bättre kan planera för en underbar dag.

Kostnaden är 650kr/deltagare (500 kr för medlemmar på Åsundsholm) då ingår morgonkaffe med smörgås, greenfee, fika på banan, lunch efter rundan och del i prisbordet med utlottning av USA-resa.

Företagssponsorer betalar 3500kr för att anmäla ett lag eller 10 000 för huvudsponsorskap och då ha möjlighet till flera lag. Som sponsor får man minst ett lagnamn döpt efter företaget, loggan kommer synas på hemsidan, affischer, flyers och på utskick inför tävlingen. Loggan kommer även finnas med på den banderoll som sätts upp på plats under tävlingsdagen.

PRISUTDELNING OCH UTLOTTNING AV RESA TILL LAS PALMAS
Efter både rond och lunch så kommer vi ha prisutdelning och i samband med den även ha utlottning av en golfresa till Las Palmas för en person under våren 2023. Resan arrangeras i samarbeta med sen Skandinaviska turistkyrkan och mer information kommer under hösten. Vinner man inte resan så går det självklart att haka på resan ändå.

INSPELSPAKET MED GRILL OCH ÖVERNATTNING
En tradition i samband med Sport for Life golfen är möjligheten att komma redan på torsdagen för att spela in sig en runda och på kvällen avnjuta en härlig middag. Denna möjlighet erbjuds även detta år för endast 1150kr (ord. pris 1895kr) får du en greenfee för torsdagen, boende i dubbelrum (enkelrumstillägg på 150kr) samt middag på kvällen. Vill du bo och äta men inte spela golf så kostar det 900kr per person. Vill du endast vara med på middagen kl 19:00 så kostar den 250kr ink. måltidsdryck.

Anmälan till inspelspaketet bokas direkt till Åsundsholm ange koden SFLGOLF2022 för att få rabatten. Klicka dig vidare direkt till bokningen via knappen nedan. Om du endast är med på middagen krävs ingen anmälan utan du betalar den direkt i restaurangen.

FRÅGOR?
Har du frågor så kan du alltid ringa eller maila Johan Lagerbeck på 070-7946641 eller johan.lagerbeck@sportforlife.se.

Lycka till och ett stort tack till alla som är med och spelar.