Golf

Sport for Lifes golfnätverk har målet att samla golfare från hela Sverige i en gemenskap där samtal om livet och intresset för golf är lika naturliga. Varje år anordnas golftävlingar där överskottet går till Sport for Lifes verksamhet att lyfta de mjuka värdena inom idrotten. Att vara med i nätverket gör att du som företagare och privatperson kan bidra till vårt arbete och samtidigt få ut en hel del av det själv. Du behöver inte vara bekännande kristen för att vara med utan alla, oavsett tidigare kyrkliga erfarenheter, är välkomna. Det är kostnadsfritt att gå med i nätverket.

 

Bjud även med alla dina golfspelande vänner!

All kommunikation i nätverket sker via vår Facebookgrupp. På sidan klickar du på ”gå med” och inväntar att någon av gruppens administratörer godkänner dig. Om du inte har ett Facebook-konto kan du höra av dig till Bertil Vestman som är administratör för nätverket. Du når honom via bertil@sportforlife.se.

 

För att hålla nätverket attraktivt och för att ha ett fokus på golf och gemenskap undanbedes all form av marknadsföring (annat än nätverkets egna tävlingar såklart) då vi önskar att hålla nätverket intressant och inte bara vara ytterligare en marknadsplats.

Golftävlingar

Golftävlingar

Golfresan

Golfresan

GOLFNYHETSBREV

För att få de senaste nyheterna kring vad som händer inom vårt golfnätverk – prenumerera på vårt golfnyhetsbrev som du får via mejl.