FUN RUN

Det är med glädje vi kan presentera att den 1 oktober kommer vi tillsammans med Pingstkyrkan Tibro anordna ett varv-lopp som vi kallar Fun Run. Vi siktar på att det ska bli det roligaste loppet i Tibros historia och vi hoppas att du vill vara med!

 

 

 

Detta är det första Fun Run loppet i Tibros historia och vi hoppas att du vill vara med! Kortfattat kan man säga att det är ett lopp där man anmäler sig som lag och där varje lag springer en bana på ca 600 meter där man ska ta sig förbi en del hinder. Loppet är ett insamlingslopp där ni som lag ska samla in sponsorer som sponsrar med valfri summa för varje varv man som lag klarar av att genomföra. Ju fler varv ni genomför desto mer pengar samlas in. Pengarna går till ungdomsprojekt i Salta, Argentina och till Tibro Pingstförsamling för olika ungdomsprojekt här i Tibro. Vinnaren av loppet är det lag som samlat in mest pengar. Så samla in många sponsorer och spring många varv.

För att anmäla sig till detta behöver du endast klicka på ”anmälan” här nedanför och fylla i alla uppgifter.

Välkommen att delta!

DETTA ÄR FUN RUN

SNABBFAKTA
När: 
Lördagen den 1/10 med första start kl 16:00
Var: Stadsparken Tibro
Vad: Insamlingslopp till förmån för ungdomssatsningar i Argentina och Tibro.
För vem: För dig som går på högstadiet eller gymnasiet.
Hur: Lagtävling om fyra personer per lag.
Vinnare: Det lag som samlar in mest pengar och det lag som är best in show alltså de som klätt ut sig bäst och bidragit till att loppet blir lite extra kul.
Inför loppet: Bilda ett lag på 4 pers – Anmäl er – Samla sponsorer – Kom på en kul utklädnad.
Efter loppet: Efter loppet finns det möjlighet att få korv eller hamburgare vid grillen. Man kan även duscha vid skolan om man vill det.

SÅ FUNKAR DET
Vi kommer sätta upp en bana i stadsparken som är ca 600m lång. Under banan kommer man möta ett 15-tal olika hinder. Det kan vara allt från att klättra över bilar, kasta boll i hink, gå balansgång, springa i däck, krypa under bommar, åka waterslide med mera. Laget måste hela tiden hålla ihop och man ska försöka genomföra så många varv som möjligt på 20 minuter. Vid varvningen så får man en stämpel/markering för att veta hur många varv man klarat av. När loppet är över kommer man till tävlingsledningen och säger hur många varv man sprungit och sedan samlar man in pengarna via anmälningssystemet.

På kvällsmötet i Pingstkyrkan kommer man utse vinnare av loppet och de som är best in show alltså de som gjort dagen mest till en fest.

SÅ ANMÄLER NI ER

För att vara med på Fun Run behöver ni som lag anmäla er. Detta gör ni genom att följa länken nedan och anmäla er på sportforlifelopp.se och loppet Fun Run Tibro. Gör såhär:
– Ange lagnamnet på ert lag istället för namn men fyll i övriga uppgifter korrekt till er lagledare/kontaktperson.
– Klicka på anmäl dig och du ska få ett mail (glöm inte att kolla skräpposten om du inte får mailet) med länk för att samla in sponsorer till ert lag.
Svårare än så är det inte.

Blir det fler än 10 lag anmälda kommer vi dela upp loppet i flera olika starter.

 

SCHEMA FÖR DAGEN

15:30 – Inspektion och genomgång av banan
16:00 – Första starten
16:00 – Grillen är öppen
19:00 – Kvällssamling med prisutdelning i Pingstkyrkan