Filip Gepertz

Media & Kommunikationsansvarig

Snabba fakta:
Familj: Frun Ellinor och barnen Love, Emil och Liv
Bor i: Kramfors
Började arbeta hos SFL: 2020

Mer om Filip
Sport har alltid varit en stor del av mitt liv och framför allt inom extremsport med BMX, skidor, och skateboard. Vi har varit i spetsen för att bygga kyrka i över 10 år och brinner starkt för att nå ut med evangeliet på ett nutida sätt. Just nu är vi pastorspar i Kramfors Pingst med en tydlig målsättning från församlingen att förnyas och att återigen växa och sätta avtryck på staden. Avtryck genom förvandlade liv och sociala insatser med Jesus som ledstjärna. 

2020 tog jag en akademisak examen som visuell kommunikatör och hösten 2020 blev jag en del av teamet i Sport for Life vilket gav mig möjligheten att kombinera min passion för film, unga och kyrka. Jag jobbar med att skapa innehåll till bland annat sociala medier, läger och hemsida i form av filmer, grafiskt material och prins. 

Vi ser så många möjligheter och sätt att nå ut med vårt budskap om glädje och hopp i Sverige och vi vill ta nya kliv i den riktningen via visuell kommunikation. Vi ser att video, sociala medier verkligen är en viktig del på vägen och här kan du få möjligheten att bli en del.  99% av alla svenska använder internet regelbundet idag i åldrarna 16-75. Majoriteten av svenskarna finns där. Vi vill också finnas där. Vi drömmer om att få utveckla detta mera för att fortsätta resan mot en förvandlad idrottsvärld. 

Jag skulle vilja vara din bro till att bli en del av en förvandlad idrottsvärld. Vill du vara med mig i mitt Home team?