COACHES BRUNCH

Är du tränare eller ledare i idrottsvärlden? Då är Coaches Brunch nått för dig! 

Det är en inspirerande träff över ZOOM, lördag förmiddagar, andra lördagen i varje månad. Det blir intervjuer, undervisning och spännande samtal utifrån olika perspektiv och ämnen varje gång. Varmt välkommen att haka på och bjuda in andra som bör vara med. Självklart kostnadsfritt.

 

NÄSTA BRUNCH

Här hittar du länken för anmälan till nästa Coaches Brunch den 9/10. Då gästas vi av Jelle Buisman och Mark Hull som kommer att tala under ämnet ”VALUES”.

Jelle Buisman är headcoach för Nederländernas Sambo lag. Sambo utvecklades inom NKVD och röda armén som ett hjälpmedel för soldater i närstrid. Idén var att blanda de mest effektiva teknikerna från olika kampsporter. Jelle är Holländs mästare 5 gånger och är nu med och gästar oss på lördag. 

 Mark Hull har återkommande besökt oss på våra bruncher och ett känt namn för er som vart med tidigare. Han har spenderat över 30 år med att jobba med coacher och har enorm erfarenhet inom området. Han har tidigare även varit coach för brottning på både high Scholl och collage.  

Anmäl dig via länken nedan. Det kommer bli grymt!