ALL STAR WEEK

I 20 år har Sport for Life tillsammans med All star mission arrangerat All Star Week i Jönköping. Lägret är under vecka 31 varje sommar och riktar sig i huvudsak till tjejer och killar i åldern 12-18 år.

All Star Week rymde 2016 nästan 200 st deltagare. All Star Week innebär minst två innebandypass per dag (totalt tre timmar), målvaktsträning, högkvalitativt och fullspäckat aktivitetsprogram, hög ledartäthet (minst 1 vuxen per 5 deltagare) och fokus på helhetsutveckling både på och utanför plan. 2016 var det förutom innebandyinstruktörer med elit- och landslagserfarenhet, även mer än 75 st ideella ledare, coacher och crew, på lägret.

SNabb fakta

INFORMATION

Datum: 31 juli – 5 augusti.
Ålder: Barn födda 98-04.
Plats: Deltagarna bor tillsammans med sina coacher i Pingstkyrkan. Träningen hålls i Idrottshuset i närheten av kyrkan.
Kostnad: 2195 kr. Priset inkluderar mat, boende, träning, aktiviteter, försäkring och deltagarpaket. Deltagarpaket innehåller lagfoto, T-shirt, vattenflaska och armsvettband.
Anmälan: Anmälan görs genom att fylla i anmälningsformuläret via länken nedan.

Sista anmälningsdag är 12 juni. Anmälan och betalning är bindande. Vid eventuell sjukdom eller skada återbetalar vi 1 000 kr. Sjukdom ska styrkas genom läkarintyg.


EN DAG PÅ LÄGRET

07.30 Frukost
09.00 Träningspass
10.45 Time Out
12.30 Lunch
14.00 Träningspass
15.45 Aktivitet
17.30 Middag
19.30 Sport for Life Night
20.30 Kvällsfika
21.30 Frivillig andakt
23.00 God natt

MER INFO

Coacher
För att kunna se, bekräfta och utveckla alla spelare på bästa sätt strävar vi efter att skapa en så hög ledartäthet som möjligt. En av våra viktigaste ledarroller är därför våra drygt 36 coacher. Coacherna är med ideellt på lägret och ansvarar två och två för en mindre grupp på ca 8-12 personer.

De lever nära deltagarna hela veckan, bor, äter och följer med till och från passen. I den mån de har möjlighet stöttar de instruktörerna på innebandypassen och spelar tillsammans med deltagarna. Coacherna aktiverar gruppen mellan passen och leder TIME-OUT-samlingarna varje förmiddag. De är tillgängliga under hela veckan om du som förälder vill få kontakt med ditt barn/ungdom eller har andra frågor eller funderingar.

Instruktörer
En av de viktigaste ledarrollerna på lägret är våra instruktörer. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ innebandyträning och teori. Samtliga instruktörer har elit eller landslagserfarenheter. Vi konstaterar med glädje att flertalet prioriterar att återkomma till All Star Week varje år.

Time Out – Taktiksnack utanför planen
Varje dag under All star week träffar du ”dina” coacher för att på ett naturligt sätt ha ”taktiksnack utanför plan”. Under en TIME-OUT diskuterar vi i smågrupper viktiga ingredienser som bygger lagandan i ett vinnande lag. Exempelvis tas ämnen såsom identitet, självförtroende, attityder, mobbning, målmedvetenhet och om att vara ett föredöme upp. TIME-OUT samlingarna byggs på diskussioner, tävlingar, samarbetsövningar, samtal och individuella reflektioner. TIME-OUT:erna brukar varje år vara oerhört uppskattade och utvecklande för deltagarna och coacherna.

Coacherna på lägret är kristna idrottsaktiva, vilket innebär att de kommer att berätta om sitt idrottsutövande utifrån sin kristna tro. Grundvärderingarna på lägret är ömsesidig respekt, uppmuntran, ödmjukhet och glädje. Dessa är ju också avgörande ingredienser i att skapa ett vinnande lag, både på och utanför plan.

Information om anmälan
När ni skickat er anmälan till oss så är ni registrerade och målsman får ett bekräftelsemejl. Anmälan är bindande och ni får i retur, per post, en faktura. När avgiften på 2195 kr är betalad är ni garanterad en plats. Betalning och anmälan i juni och juli medför en ökad avgift med ytterligare 200 kr.

Det är först i kön som gäller, vilket betyder att om ni anmäler och betalar fakturan inom 30 dagar (förfallodatumet på fakturan) är ni garanterade en plats på lägret. Totalt finns drygt 200 platser på lägret och när de fyllts upprättas en reservlista.

Anmälan och betalning är bindande. Vid eventuell sjukdom eller skada återbetalar vi 1 000 kr. Sjukdom ska styrkas genom läkarintyg.

Sista anmälningsdag är 12 juni.

Utvecklingsmetodik
Vi erbjuder en unik utvecklingsmodell som ser till hela spelaren utifrån fem avgörande delar: teknik, taktik, fysik, karaktär och attityd. Alla fem delarna behöver harmonisera  för att uppnå positiv och långsiktig utveckling, både på och utanför planen. Denna modell hålls samman av All star week:s målsättning att just du under en vecka skall få känna dig som en stjärna.

Under veckan kommer målvakterna erbjudas specifik målvaktsträning samt individuell uppföljning. I övrigt är innebandypassen uppbyggda utifrån SIU-modellen, Svensk Innebandys Utvecklingsmodell.

EN GLIMT AV LÄGRET

Här kan du få en glimt av hur All Star Week kommer att se ut. 

VÅRA LEDARE

Har du några frågor? Tveka inte på att kontakta oss så vill vi hjälpa dig så gott vi kan! 

Johannes Eliasson

Lägeransvarig Sport for Life

Emanuel Johansson

Pastor Hedvigslundskyrkan

Brian Adon

Gästriklandsinnebandyförbund

VÅRA PARTNERS

ORG info

Sociala medier

Kontakt uppgifter