Resor

Inspirationsresa USA

Mellan den 27 maj till den 1 juni åker Sport for Life till USA för att besöka de samarbetsförsamlingar som vi haft under flera år. Vi börjar resan på Arlanda för att först åka till Indianapolis där vi möts upp av Paul Kobylarz som är grundare av Sport for Life och som de senaste åren bott i Indianapolis och jobbat med idrottsmission i en lokal församling där. I Indianapolis kommer vi få besöka Greenwood Comunity Church och dess träningscenter The Gatering Place där Paul tidigare jobbat som verksamhetsledare. Vi kommer även att besöka Mount Pleasant Church och deras idrottsarbete Comunity Life Centre. Efter två-tre dagar i Indianapolis åker vi vidare till Louisville där vi kommer besöka South East Christian Church och deras idrottsarbete Sports & Fitness.

 

Resan har självklart fokus på att se och lära oss så mycket som möjligt om idrottsmission där ansvariga ledare från varje plats kommer berätta om deras strategier och tillvägagångssätt. Men vi kommer även få gott om tid att gå på stan och se de städer som vi besöker och om vi har tur även gå och uppleva en riktig amerikansk sporttillställning.

 

Inspirationsresan är sammankopplad med en golfresa till USA så vill du stanna längre och kanske träffa vänner i Louisville eller om du vill haka på vår golfresa så går det även bra och skriv det då gärna i din anmälan. Återresan är i dessa fall den 7 juni. Men boende och mat mm är inte inkluderad i priset för dessa dagar utan det får man ordna med själv i så fall.

Priset för inspirationsresan är 10 000kr/pers och då ingår flyg, boende, transfer, planerade resor i USA och en avslutningsmiddag.
För att följa med på golfhelgen så kostar det 4000kr extra och du kan läsa mer om upplägget på vår golfsida.

 

Har du frågor så tveka inte att höra av dig till oss med frågor.
Med hopp om att vi ses på Arlanda den 27/5.