LEDARNÄTVERKET

Intro till ledarnätverket

 

Sport for Life är i grund och botten ett nätverk av ideella ledare runt om i landet kopplade till Sport for Life. Dessa ledare engagerar sig år ut och in på olika läger, sportveckor, sportgrupper och andra event ofta utan att träffa andra ledare från andra läger eller event.

 

Vi har därför ett ledarnätverk där man som ledare kan gå med i för att just få ett utbyte av andra ledare. Ledarnätverket bygger på två bibelord ”järn skärper järn” och ”bär varandras bördor” det är just detta som vi vill att ledarnätverket ska andas. Det ska vara en plats där hjälper varandra att växa som individer och ledare men också hjälps åt att växa de olika sammanhang vi är ledare i. Det ska vara en plats där man får dela med sig av erfarenheter, kontakter men också utmaningar och svårigheter.

 

Vi tror att relationer är överlägset allt annat och det förstärkta ”vi känsla” ledarnätverket bidrar till hjälper oss alla att inte bara bli bättre utan även att orka längre och samtidigt växa i vår uppgift.

Att gå med i nätverket

 

Ledarnätverket är till för dig som tror på kombinationen kyrka och idrott och vill vara med och göra skillnad i idrottsvärlden genom Sport for Life. Det finns inget kriterium att du ska vara engagerad i vår verksamheter idag för att få vara med i nätverket. Du kan gå med för att bli inspirerad och kanske du en dag får får kraften att engagera dig på något sätt.

 

De kriterier vi har för att få vara med i ledarnätverket är att du ska ha fyllt 15 år och att du kan ställa dig bakom våra värderingar och vill vara med att uppfylla vår vision om ett förvandlat idrottsverige.

 

Har du frågor gällande nätverket så tveka inte att höra av dig till Johan Lagerbeck

 

Varmt välkommen att gå med i nätverket via knappen nedan.

NÄTVERKSDAGAR

Varje termin arrangerar vi nätverksträffar för ledarnätverket. Dessa träffar är regionala uppdelat på syd, mitt och norr. Detta för att för att göra det så lättillgängligt för så många som möjligt. Vårens träffar förläggs i en lokal församling i regionen medan höstens träff är ett seminarium under Pingst Ledare (Pingsts stora ledarkonferens).

 

Träffen under våren kostar 100kr (50kr för studenter) då ingår lunch, fika och gemenskapsaktivitet. Höstens träff är Sport for Lifes seminarium under Pingst Ledare. För att vara med den dagen så anmäler man sig till konferensen och väljer Sport for lifes seminarium och betalar konferensavgiften om 250kr (gratis för dig under 25) då ingår föreläsningar, lunch och fika. Anmälan till pingst ledare hittar du här: www.pingst.se/ledare

Upplägget för vårens träff ser ut enligt följande:
10:30 – Mingel
11:00 – Pass 1: Introduktion/presentation
12:00 – Lunch
13:00 – Pass 2: Nätverkets funktion och tillväxt
14:00 – Fika
14:30 – Pass 3: Vad händer i regionen?
16:00 – Gemenskapsaktivitet
18:00 – Slut för dagen

Nedan kan du läsa mer om de träffar som kommer att ske i de olika regionerna. Känn dig välkommen att komma och ta med dig folk som du tror kan vara intresserad av att vara med.

Syd

Vårens träff i syd är den 14 april 2018 i Pingstkyrkan Kaxholmen.

 

Höstens träff är i Jönköping den 17:e november.

Info för vårens träff i Kaxholmen.

Vi kommer att spela laser skirmish utomhus som gemenskapsaktivitet direkt efter lunch. Så ta med dig oömma kläder för utomhusbruk (springa i skog) och ombyte då vi fortsätter träffen i kyrkan igen efter aktiviteten. För mer info om laser skirmish se laserevent.se

Mitt

Vårens träff för mitt är den 19:e maj i Pingstkyrkan Eskilstuna.

 

Höstens träff är i Västerås den 10:e november.

Info för vårens träff i Eskilstuna.

Mer info om träffen kommer längre fram i vår

Norr

Vårens träff i norr är den 5 maj 2018 i Pingstkyrkan Örnsköldsvik.

 

Höstens träff är i Umeå den 20:e oktober.

Info för vårens träff i Örnsköldsvik.

Mer info om träffen kommer längre fram i vår