Golfläger i Västerås

Sport for Life arrangerar tillsammans med Lifecenter Västerås Sport for Life Golfcamp. Lägeridén bygger på en kombination av högkvalitativ träning, kristen tro och  dess värderingar. Som golfinstruktörer medverkar golfpros, juniortränare och erfarna vuxna golfspelare. det är också glädjande att vi än en gång har med oss golfinstruktörer från Louisville, USA.

Alla våra tränare är positiva till eller har en egen, personlig kristen tro samt en förmåga att inspirera och motivera unga golfspelare. Instruktörer och ledare bor tillsammans med deltagarna på lägergården Rävnäs.

Vår utbildning och träning bygger på spelarens tidigare erfarenhet och syftar till att öka förmågan. Under träningstävlingar får spelaren chans att praktisera de nya kunskaperna.

Dagsschemat erbjuder en god atmosfär där alla har chans att trivas. Golfträningen sker genom att varje dag genomföra olika träningspass och spel på banan utifrån ens individuella förutsättningar. Utöver detta blir det olika aktiviteter som tävlingar, bad, musik och härlig gemenskap. det är deltagarens ansvar att ha försäkringar som täcker eventuella situationer på golfbanan och övrig tid under lägret. Lägret är drogfritt.

Surahammars Golfklubb är vår bas för träning och spel under veckan. Vi bor i Lifecenters lokaler i Västerås där det finns gott om utrymme för mat, lek och aktiviteter med närhet till hela Västerås nöjesutbud.

Lägret startar söndagen den 25 juni och avslutas fredagen den 30 juni på eftermiddagen.

Minimikrav är grönt kort/36+ och medlemskap i golfklubb tillhörande Svenska golfförbundet. Lägret är öppet för dig som är född tidigast 2000 och senast 2006.

För frågor och mer information tveka inte att höra av dig! Antingen till lägeransvarige John-Edvard via john@stenstrand.com eller på 076-855 09 00 eller hör av dig till Johan Lagerbeck på Sport for Life via j.lagerbeck@sporforlife.se eller 0707-946641.

Hoppas vi ses på golfläger i sommar!

INFORMATION

DATUM 24 – 29 juni
PLATS Surahammars Golfklubb. Boende i Lifecenter Västerås.
ÅLDER Barn födda 01-07
PRIS 1995 kr. Kostnaden inkluderar mat, boende och fem dagars golfskola med träning och golfspel.

ANMÄLAN Anmälan görs genom att fylla i formuläret i knappen nedan. Sista anmälningsdag är den 18 juni. Efter den 11 juni blir din anmälan bindande och återbetalning av lägeravgift sker endast i uppvisade av läkarintyg. Vi behåller dock 350kr i administrationsavgift.