Läger

Sport for Life har en stark tradition av att vara med och anordna sportläger. Varje år deltar hundratals killar och tjejer i de träningsläger som arrangeras runt om i landet. Träningen på våra läger håller en hög klass där teknik-, taktik- och fysikpass varvas med teoripass. Träningarna leds av kompetenta ledare och instruktörer som utgår från deltagarnas individuella förmågor. Vi vill inte bara utveckla den fysiska prestationen utan se till hela människan för ett fungerande liv både på och utanför plan.

Alla våra läger är drogfria och du som lägerdeltagare får utöver fysisk träning också undervisning i livskunskap, etik och moral med Bibeln som grund. Allt inramat av god mat, tävlingar och lekar vilket bidrar till en suverän gemenskap.

Läs mer om respektive läger och anmäl dig här nedan. Hoppas vi ses på något av våra läger!

SOMMARLÄGER

Information gällande våra läger och Covid-19

Flertalet av våra läger har tyvärr behövt ställas in, du kan läsa mer om varje läger nedan. Vid de läger som ställts in återbetalas hela anmälningsavgiften.

GOLFLÄGER I VÄSTERÅS

HOCKEYLÄGER I RÖNNÄNG

På grund av effekterna av Corona behöver vi tyvärr ställa in årets golfläger i Västerås. Vi arbetar redan för ett grymt läger 2021.

/Lägeransvarig John-Edvard Stenstrand

På grund av flera osäkra variabler inför sommarens läger så har Sport for Life tillsammans med lägrets ledningsgrupp beslutat att ställa in årets läger. Vi tycker detta är jättetråkigt och kommer försöka ta nya tag inför sommaren 2021. Vill du ha ett högklassigt hockeyläger likt det på Rönnäng så rekommenderar vi vårt läger i Skillingaryd.

INNEBANDY- OCH FOTBOLLSLÄGER I JÖNKÖPING

HOCKEYLÄGER I SKILLINGARYD

DATUM  Dagläger v.31 mån-tor (ca kl.9.00-18.00).
PLATS Lägret riktas mot boende i Jönköpings region och län. Träning i Idrottshuset.
ÅLDER För dem födda 02-08.
PRIS 1495 kr.
ANMÄLAN Anmälan är öppen.

DATUM 2-7 august
PLATS Movalla ishall Skillingaryd
ÅLDER För dem födda 04-10
PRIS Pris 3950 kr
ANMÄLAN Anmälan öppen