Läger

Sport for Life har en stark tradition av att vara med och anordna sportläger. Varje år deltar hundratals killar och tjejer i de träningsläger som arrangeras runt om i landet. Träningen på våra läger håller en hög klass där teknik-, taktik- och fysikpass varvas med teoripass. Träningarna leds av kompetenta ledare och instruktörer som utgår från deltagarnas individuella förmågor. Vi vill inte bara utveckla den fysiska prestationen utan se till hela människan för ett fungerande liv både på och utanför plan.

Alla våra läger är drogfria och du som lägerdeltagare får utöver fysisk träning också undervisning i livskunskap, etik och moral med Bibeln som grund. Allt inramat av god mat, tävlingar och lekar vilket bidrar till en suverän gemenskap.

Läs mer om respektive läger och anmäl dig här nedan. Hoppas vi ses på något av våra läger!

LÄGER 2021

Information gällande våra läger och Covid-19

Vi försöker alltid att arrangera läger som är så säkra som möjligt och följer därför noga utvecklingen av restriktioner och rekommendationer. Varje läger har individuella möjligheter möta dessa restriktioner. Därför har varje läger ett eget avsnitt om hur just de hanterar situationen.

SKIDLÄGER TILL KITTELFJÄLL

GOLFLÄGER I VÄSTERÅS

Under vecka 7, 8 och 9 anordnar vi resor till Kittelfjäll där ungdomsgrupper kan haka på. Klicka på knappen nedan och läs mer om upplägget och vad som gäller för respektive vecka.

På grund av effekterna av Corona behöver vi tyvärr ställa in årets golfläger i Västerås. Vi arbetar redan för ett grymt läger 2021.

/Lägeransvarig John-Edvard Stenstrand

INNEBANDY- OCH FOTBOLLSLÄGER I JÖNKÖPING

HOCKEYLÄGER I SKILLINGARYD

DATUM  Dagläger v.31 mån-tor (ca kl.9.00-18.00).
PLATS Lägret riktas mot boende i Jönköpings region och län. Träning i Idrottshuset.
ÅLDER För dem födda 02-08.
PRIS 1495 kr.
ANMÄLAN Anmälan är öppen.

DATUM 2-7 august
PLATS Movalla ishall Skillingaryd
ÅLDER För dem födda 04-10
PRIS Pris 3950 kr
ANMÄLAN Anmälan öppen