KITTELFJÄLL 2018

Varmt välkommen med på något av våra tre skidläger till Kittelfjäll.
Vi arrangerar läger för er med sportlov vecka 7, 8 och 9 till en av Sveriges bästa skidresmål.

Varje läger har samma upplägg där du som är född mellan 96-04 får uppleva

 • Fem dagar skidåkning (sön-tor)
 • Helpension med hotellfrukost, lunch och middag.
 • Boende mitt i backen
 • Närhet (typ två stenkast) till grymma längdskidspår
 • Vildmarksbad
 • Fri tillgång till bastu
 • Bra samlingar med skön lovsång och grym undervisning
 • Lekar och tävlingar i backen
 • Go gemenskap

Avresan sker på lördagskvällen från respektive ort och hemresan sker på torsdagskvällen med hemkomst på fredag.

 

Allt detta sker i det fantastiska Kittelfjäll som är ett av landets bästa skidsystem med 50 nedfarter där du i princip garanteras bra off-pist.

Till er som församling

Vi ser gärna att ni som församling vill förlägga ert skidläger som en del av vårt läger. Vid dessa tillfällen har vi följande policy.

 • Deltagaren ska vara 1994-2004, vill ni ha med er någon som är äldre eller yngre på lägret så är det en specifik ledare från er församling som är ansvarig för dessa. Ni är även ansvariga att de är införstådda vad som förväntas av dem.
 • Om en grupp från en församling är åtta personer eller fler vill vi att ni som församling skickar med en ledare. Om församlingen inte kan skicka med en ledare utgår ett arvode för ledare á 5000 kr per åtta deltagare.
 • SFL subventionerar halva lägeravgiften för den första ledare per församling. Nästa ledare betalar fullpris (men kanske kan få avgiften subventionerad från församlingen).
 • Som ledare från en församling är man alltid ytterst ansvarig för de deltagare som relaterar till sin församling när det kommer till kontakt med föräldrar, vid sjukdom eller liknande. Det är därför viktigt att alla deltagare i anmälan skriver vilken församling man (eller din vän du åker med) relaterar till.

Information v7

Datum: Avfärd lördagen den 10/2 åter fredagen den 16/2.
Boende: Hotell Kittelfjäll.
Resa: Avresan sker från Hillerstorp med möjlighet att hämta upp folk längs vägen (vid ev plats i bussen).
Pris: 3850 kr. Ingen syskonrabatt kan ges då vi försöker hålla nere priset för alla deltagare.
Anmälan: Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret. Följ sedan betalningsinformationen och gör din slutgiltiga betalning senast den 4/2 som även är sista anmälningsdag.
Antal platser: Det finns ingen max begränsning på antalet platser men vi behöver 35 anmälda innan den 14/1 för att resan ska bli av. Vi kan även bli tvungna att säga nej till deltagare om vi behöver uppgrad/boka ytterligare en buss men att platserna i nästa buss inte fylls.

Information v8

Datum: Avfärd lördagen den 17/2 åter fredagen den 23/2.
Boende: Hotell Kittelfjäll.
Resa:  Resvägen är följande – Linköping, Nyköping, Eskilstuna, Kittelfjäll.
Pris: 3850 kr. Ingen syskonrabatt kan ges då vi försöker hålla nere priset för alla deltagare.
Anmälan: Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret. Följ sedan betalningsinformationen och gör din slutgiltiga betalning senast den 11/2 som även är sista anmälningsdag.
Antal platser: Det finns ingen max begränsning på antalet platser men vi behöver 35 anmälda före den 21/1 för att resan ska bli av. Vi kan även bli tvungna att säga nej till deltagare om vi behöver uppgrad/boka ytterligare en buss men att platserna i nästa buss inte fylls.

Information v9

Datum: Avfärd lördagen den 24/2 åter fredagen den 2/3.
Boende: Hotell Kittelfjäll.
Resa:  Resvägen är följande: Stockholm – Kittelfjäll.
Pris: 3850 kr. Ingen syskonrabatt kan ges då vi försöker hålla nere priset för alla deltagare.
Anmälan: Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret. Följ sedan betalningsinformationen och gör din slutgiltiga betalning senast den 18/2 som även är sista anmälningsdag.
Antal platser: Det finns ingen max begränsning på antalet platser men vi behöver 35 anmälda före den 28/1 för att resan ska bli av. Vi kan även bli tvungna att säga nej till deltagare om vi behöver uppgrad/boka ytterligare en buss men att platserna i nästa buss inte fylls.