Gullbranna

SPORTVECKAN PÅ GULLBRANNA

På Gullbrannagården strax utanför Halmstad arrangerar Sport for Life tillsammans med gården en sportvecka för hela familjen mellan söndagen den 8 juli till söndagen den 15:e juli.

Hoppas du kommer och är med på en fantastisk sportvecka för hela familjen!

Läs mer om sportveckan här.

ANMÄLAN

På söndagskvällen den 8 juli är det uppstart för sportveckan. Kl 17:00 öppnar sportreceptionen där du efter registrering kan betala för veckopass samt hämta ut saker för fotbollsskolan. Kl 19.00 är det Kick Off för Sportveckan inne i skeppet med alla instruktörer. Efter Kick-Off:en så kommer vi ta emot anmälningar till respektive pass. Mer om registrering och anmälan mm hittar du nedan.
Anmälan Sportveckan
Alla deltagare på sportveckan behöver anmäla sig.
Anmälan görs i tre steg:
1) Registrera dig
Registrering sker nedan. Detta görs för att vi ska veta vilka som är med och på veckan samt att vi får stadsbidrag för alla deltagare mellan 6-25 år då de räknas som ungdomsaktiviteter.
2) Betala
Kom till sportreceptionen och betala för de aktiviteter du kommer medverka på.
Kostnaden är följande:
Veckoband barn 250 kr
Dagspass barn 80 kr
Kostnad per aktivitet vuxen 50kr (gäller ej morgongympa och morgonjogg). Skyttet kostar 200kr.
3) Boka pass

För barnens aktiviteter under måndagen och tisdagen kommer vi i år testa att öppna upp en föranmälan. Den öppnar nu på onsdag 4/7 ca kl 09:30 här nedan. Vi kommer släppa hälften av platserna till aktiviteterna dessa dagar. Resterande platser kommer att släppas på plats under söndagskvällen efter kick-off samlingen.

 

Aktiviteterna för ons-fre kommer vi släppa på på tisdagskvällen kl 20:30. Detta sker på nedan likt tidigare med skillnaden att det är 75% av platserna som släpps då. Resterande 25% av platserna kan man anmäla sig till på onsdag förmiddag i sportreceptionen som öppnar kl 09:00 då även nätanmälan stängs.

 

Reglerna vid föranmälan är följande: varje person får skriva upp sig på två pass om dagen men vid olika klockslag. T.ex. Innebandy kl 14 och Rubiks kub kl 16. Ser vi dubbelanmälningar på samma tid så kommer vi stryka båda platserna.

 

För vuxna sker all anmälan till aktiviteterna i sportreceptionen och där är det först till kvarn som gäller.

GULLBRANNALOPPET

På onsdagen den 11/7 så är det dags för Gullbrannaloppet med start kl 18:00.
Distanserna är:
400 m (20kr)
1,5 km (50kr)
5 km (50kr)
Du anmäler dig till respektive distans nedan. Se till att du har hämtat ut din nummerlapp och betalat i Sportreceptionen innan kl 16:30 på onsdagen.

Hoppas du får en trevlig löptur!

FOTBOLLSSKOLA

Kom med på fotbollsskolan för att få del av tips och trix och förbättra din spelteknik. De duktiga fotbollsinstruktörerna är kunniga fotbollsspelare som är duktiga på att se alla barn och ungdomar i grupperna.

Redan nu är anmälan till skolan öppen och du kan anmäla dig här

Fotbollsskolan är måndag–fredag. Med turnering och prisutdelning under fredagen. Skolan är uppdelad i tre åldersgrupper. Minimiantal i en grupp är 15 personer.

TIDER

7-10 år    11.30–13.00

11-13 år   9.30–11.00

14-16 år   14.00–15.30

När grupperna är fulla kommer det att finnas ett antal platser (dock ingår inte bussplats till och från fotbollsplanen). Observera att buss inte ingår på eftermiddagen för de mellan 14-18 år. Det är ca 2 km till Trönninge fotbollsplan där vi är på fotbollsskolan.

Priset för fotbollsskolan är 500 kr och då ingår t-shirt, diplom och dessutom ett sportveckanband, värde 200 kr.