Golftävlingar

Varje år inbjuder Sport for Life till två golftävlingar, där du är varmt välkommen med! Under 2019 kan du vara med på tävlingarna i Mosjö Örebro och på Åsundsholm G&CC. Nedan har du all information till våra tävlingar och sprid gärna informationen vidare till dina golfspelande vänner.

MOSJÖ ÖREBRO


Till våren spelas 2019 års första tävling på Mosjö GK som är en del av Örebro City Golfklubb. Mosjö är en trevlig parkbana som ligger mitt bland Närkes stora åkerfält.

 

DATUM: Ej ännu bestämt

 

PLATS: Mosjö GK, 3 km från Marieberg köpcentrum

 

ANMÄLAN: Anmälan till tävlingen görs via GIT och betalning sker på plats via Swish eller med kontanter vid incheckning till tävlingen.


KOSTNAD:
650 kr för privatpersoner. 3500 kr för företagssponsorer vilket inkluderar två deltagare. Om du som företagare vill sponsra tävlingen kontaktar du Johan Lagerbeck på 0707-946641 eller j.lagerbeck@sportforlife.se.

I priset ingår:
– Morgonkaffe med kaka
– Green fee
– Middag efter rundan
– Del i fint prisbord


SPELFORM:
Tävlingen spelas i tre klasser

A-Klass: 18 hål slaggolf
B-klass: 18 hål Poängbogey
Damklass 18 hål Poängbogey
Dessutom är det en lagtävling där Bollarna tävlar mot varandra.
Längsta drive- och närmasthåltävling


TIDER:

08:00 Tävlingsreceptionen öppnar – Fika serveras
08:45 Information
09:00 Första start
14:00 Mat serveras
Ca 15:00 Prisutdelning
16:00 Dagen avslutas

ÅSUNDSHOLM G&CC


Vid månadsskiftet augusti och september spelar vi den årliga  tävlingen på Åsundsholms G&CC. 2019 kommer bli det sjätte året i rad som nätverket bjuds in att tävla på Åsundsholm. Banan är rankad som en av de bättre banorna i Västergötland och är alltid varierande och är med sina ondulerade USGA-greener verkligen en bana som spelarna får bita i.

 

Mer information inför 2019 års tävling kommer att läggas upp under våren.