Golf

Sport for Lifes golfnätverk har målet att samla golfare från hela Sverige i en skön gemenskap där livssamtalet och intresset för golf är lika naturliga. Varje år anordnas tävlingar där överskottet går till vår verksamhet att lyfta de mjuka värdena inom idrotten. Ett sätt för dig som är företagare och privatperson att bidra till vårt arbeta och samtidigt få njuta av det.

 

Du behöver inte vara bekännande kristen för att vara med utan alla, oavsett tidigare kyrkliga erfarenheter, är välkomna och förhoppningen är att det i nätverket ska vara lika naturligt att prata om senaste PGA-tour tävlingen som livsnära samtal. Det är även gratis att gå med i nätverket.

 

Bjud även med alla dina golfspelande vänner!

All kommunikation i nätverket sker via vår Facebookgrupp. På sidan klickar du på ”gå med” och inväntar att någon av gruppens administratörer godkänner dig. Om du inte Facebook kan du höra av dig till Bertil Vestman som är administratör för nätverket. Du når honom via bertil@sportforlife.se.

 

För att hålla nätverket attraktivt och för att ha ett fokus på golf och gemenskap undanbedes all form av marknadsföring (annat än nätverkets egna tävlingar såklart) då vi önskar att hålla nätverket intressant och inte bara vara ytterligare en marknadsplats.

Golftävlingar

Golftävlingar

Golfresan

Golfresan

GOLF-NYHETSBREV

Vill du veta mer om vad som händer i golfnätverket prenumerera då på vårt Golf-nyhetsbrev.